България под ботуша на ГЕРБ – шампион по невалидни бюлетини (Румен Радев не пожали Бацетата)

0 1 938

България беше шампион по невалидни бюлетини, имаше опашки, поправки по нощите и на това нещо се сложи край, отговори той на въпрос за искането на БСП за връщането на хартиената бюлетина, съобщи държавният глава.

Има изказване от управляващите, че ще се спазва позицията на България по Северна Македония, каза той по повод информациите, че на 24 май ще дадем зелена светлина на страната за преговори за ЕС.

Реклама

С дейността си спецправосъдието не дава солидни аргументи за съществуването си – има отказ от досъдебно производство, има редица нарушения, има забавяния, каза Радев, запитан за закриването на специализираните съдилижа и прокуратура, гласувани днес от НС.

Българите очакват партиите в коалицията да покажат, че могат да се обединяват в името на националния интерес. Иска се активна работа. Ако се показват достатъчно ясни знаци, мисля, че коалицията няма да има проблем, обобщи президентът на въпрос за трусовете във властта.

Държавата трябва да бъде пример за плащанията, но и образец за договорите, трябва спешно да се намери разрешение, но и да се спазват тези принципи, отсече Радев на въпрос за договорите и задълженията към пътните фирми.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.