Най-сетне промяна! Изритаха шефка на Жени-ГЕРБ от Фонд „Земеделие” – племенница на „касичката“ Сергей Ташков – Бейката

2 4 197

Най-сетне някаква промяна! Лидерът на Жени ГЕРБ – Благоевград Елена Ташкова е освободена от Държавен фонд „Земеделие”. Както Narod.bg пръв разкри, партийната парашутистка Ташкова е племенница на една от касичките на Бойко – Сергей Ташков – Бейката, шеф на любимия футболен тим на Мутрата – „Бистрица“ Витоша.

Ташкова напуска яслата завинаги, тъй като съкращават щата, който заема в Регионалния техническия инспекторат (РТИ), а заповедта за съкращение предполага, че тя не може да обжалва освобождаването си.

Елена Ташкова бе назначена за главен експерт в РТИ, след като беше понижена от началник-отдел „Прилагане на схеми и мерки за подпомагане”.

Реклама

За шефското място в отдела бе обявен конкурс. Независимо от обидното за гербопитечката детрониране, напористата Ташкова бе сред 5-имата кандидати, явили се на конкурса за старата ѝ месторабота.

И въпреки, че бе ръководила отдела известно време, тя не успя да се класира сред първите трима кандидати по резултат, и така шефският пост спечели В. Бошкилов.

Днешната заповед изненадала и самата нея, тъй като била на работното си място, когато пристигнали кадровици от Фонда в столицата и ѝ съобщили новината, че трябва да си събира партакешите, тъгува „Струма”.

2 Коментара
  1. ???? казва

    Тихо! Тихо!! Тихо, за да не ни ЧУЯТ от Европа!!!

  2. За мин. на Земебезделието казва

    Мин. на ЗемеБЕЗДелието, пълната липса на какъвто и да било контрол на храните и на изпосечените и откраднати безобразно гори в Регион Папуристан е НАЙ-КРАДЛИВОТО МИНИСТЕРСТВО на всичките земни кълбета по всичките светове на ВСЕЛЕНАТА! Там “работят“ ТРИ ДИВИЗИИ ОТ ЧАНТАДЖИИ , над 17,000 дерибей и дронове, чиято единствена цел е как да откраднат още повече пари от ЕС и от регионаналния бюджет на регион Папуристан!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.