Бойко пие цял несесер лекарства! Борисов се тъпче с бета-блокери, диуретици и инхибитори за високо кръвно, дебелее ударно

6 5 688

Цял несесер с лекарства за сърцето, краката, кръвообращението и тонуса пие всеки ден лидерът на приличащата на ОПГ партия ГЕРБ Бойко Борисов.

От над десетилетие тарторът на шайката е принуден да се тъпче с бета-блокери, диуретици и инхибитори за високото си кръвно налягане, тъй като без медикаментите кръвното му скача до космически висини, нямало как – бившият премиер се налагало да взима повече от едно лекарство. Така денят му започвал с цяла шепа.

„Именно заради медикаментите Бойко напълня толкова, а не заради липсата на футбол, който уж лекарите му забранили. Лекарствата за хипертония, а той има цял несесер, пълен с такива, които взима, го направиха толкова едър и тромав в последните години. Истината е, че политиката го разболя”, разказват приближени до Баце, цитирани от „Минаха години“.

При Борисов опасността от надебелявана е пренебрежима на фона на пораженията, които може да получи, ако не приема медикаменти. Затова и лидерът на ГЕРБ избрал да жертва визията си на мачо, с която громеше женските сърца в първите си години в политиката, в името на здравето.

Реклама

„Друг е моментът, че при него ситуацията е рискова, тъй като въпреки лекарствата, които приема редовно, кризите се връщат при всяко по-силно напрежение”, вдигат рамене лекари.

Най-верен и личен медик на Борисов и на цялото му семейство е д-р Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, за което е и дългогодишен депутат от ГЕРБ, зам.-председател на парламента и шеф на здравната комисия в първия мандат на Борисов като премиер.

Въпреки че е гинеколог по специализация, Мозъка е този, който в спешни ситуации следи състоянието на началника си и го контролира. Лекарствата за сърце обаче се изписват единствено и само от професионалисти.

Темата за експремиера обаче е неприятна – преди години Борисов отказа да признае, че заради сърдечен пристъп се е озовал спешно в болница, което не му се случва за пръв път. Единствено преди няколко седмици, когато бе обискиран домът му, а той самият арестуван за 24 часа, лидерът на ГЕРБ позволи на обкръжението си да признае, че това го е разтресло и отново е получил силна сърдечна криза.

След като бе пуснат, той се възстановявал два дни, а кръвното му налягане не падало под 180 . Лекарствата и битката за здравето, обаче, си взимали своето – заради медикаментите Борисов нямало как да пребори килограмите и вече съвсем е заприличал на тулуп, както самият той обича да се подиграва на свои авери.

6 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Най- много стълкновения има където има разлика в категориите …

 2. Мариана Сумистката казва
 3. Мариана Сумистката казва
 4. Затвор за тиквата казва

  Да се гъква и да ни отърве от присъствието си.

 5. ескуайър Себастиян Мушмолов Копоев, джуниър VIII казва

  Как до сега устоя на над милионите псувни, проклятия и клетви тоя буквално чугунен организъм? Явно има нерви на хипопотам.Трябва да му се признае, че е много устойчив.

 6. Разпоретина Кобилкина казва

  Кольо Вейронов, защо пак си пуснал Марияна Каратиската от 4 километър в отпуска?
  Я веднага да си я прибереш в психодиспанСЕРА!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.