ТОП социалист: БСП плаща тежка цена заради оцеляването на Корнелия Нинова

4 2 687

Правителството влиза от криза в криза и от скандал в скандал през последните месеци. Само в петък скандалите между партньорите в коалицията бяха четири. Много ми се иска участието на БСП в това управление да не е самоцел с оглед „лично оцеляване“. Защото цената на това управление ще бъде много висока за партията.

БСП е с най-голям опит от коалиционните партньори, но за съжаление няма потенциал да бъде стабилизиращ фактор. БСП не може да бъде маята, която да задържи бухнало тестото. Това е мнението на доскорошния председател на БСП – София Калоян Паргов, съобщиха от пресофиса на Калоян Паргов.

По думите му за него няма изненада от решението на Общопартийната контролна комисия относно наложеното му наказание. Органът потвърди решението на Националния съвет на партията. Една година той няма да има право да заема партийни длъжности, да бъде част от органите на партията и да се кандидатира за такива. Наказанието тече от 19-ти февруари 2022 година.

Реклама

„Не очаквах да е друго решението. Всички обвинения са съшити с бели конци. Казах го още преди Националният съвет да реши да ми наложи наказание. Потвърждавам го и сега. Това е лична разправа на Корнелия Нинова“, заяви Паргов.

Той е категоричен, че на заседанието на Националния съвет е очаквал да чуе още веднъж „червените линии“ за БСП в управлението.

„Трябваше да ги препотвърдят с оглед на разминаванията между партньорите в коалицията, на които сме свидетели през последните седмици.

Сред тези „червени линии“, от които БСП не трябва да отстъпва в никакъв случай, са позицията за Република Северна Македония и недопускането да бъде изпратено оръжие в Украйна“, счита Калоян Паргов.

4 Коментара
 1. Атанас Кирилов казва

  Паргов, прояви достойнство и престани да плюеш. Трябваше дори да бъдеш изключен!

 2. Мариана Сумистката казва

  Боклуци, не може да искате дублитране на сценария по следния начин: водите война за чекмеджето, след което искате съдържанието на чекмеджето да премине на страната на проститутката. Осъзнайте се, че проститутката няма да раздаде съдържанието на чекмеджето на народа. Няма майтап, ама сте долнопробна психиатрия, не ви будалкам… Аз пък, осъзнавайки какво е съдържанието на „народа“ реших да премина на страната на животните…..

 3. Мариана Сумистката казва

  Признавам си- будалкам ви! Будалакм ви когато ми падне- чекмеджето премина на страната на проститутката !!!

 4. Атанас Кирилов казва

  Стига този или тази Мариана Сумистката е осмърдявала коментарите и самия НАРОД. Къш оттук бе шизофренично изчадие!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.