Война в харема „Мата Хари“! Натали е бясна, нарича своя колежка, свързвана с ББ, „циганка“, а бебето ѝ – „манечко циганче“ (РАСИСТКИ ЧАТ)

2 8 551

Война в харема „Мата Хари“ – Натали нарича бременната метеороложка Стефани Обадяру „циганка“, бясна от мълвата, че коремът ѝ е надут не от официалния ѝ мъж – тотално неизвестен ритнитопковец от отбора на ББ „Витоша“ Бистрица, а от самия Шугър деди.

Пореден скандален чат в Narod.bg разкрива драмите на Натали, притеснена, че макар и вече господарка на „зайчарника“ в Банкя, има кандидатки, които да я изместят от сърцето и чекмеджето на дъртия ѝ любовник. „Разговорът“ е проведен след концерта на гръцката звезда Никос Вертис в София на 30 март вечерта.

https://narod.bg/2022/04/02/%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%82%d1%8a%d1%80%d1%81%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b0-%d0%b2-narod-bg-%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%b5-%d0%b2/

При онлайн разговор със своя приятелка палавата Нати я пита: „Разпита ли за циганката?“, визирайки екзотичната красавица с баща нигериец Стефани Обадяру.

Реклама

За да не стане грешка, аверката я пита: „За Стефи ли?“, след което уточнява, че телевизионната клюка в Нова носи как мастита шефка и патерица на ГЕРБ Вяра Анкова разкрила как самият чичко Паричко се обадил да назначат Стефи, защото смуглата красавица била на повикване при повехналия мераклия ББ.

Нервната Наталка иска от приятелката си да намери телефона на бременната Стефи, да ѝ звънне за кафе и да я разпита подробно дали има някакви сериозни намерения към БиБиКинг.

Дружката на разкрепостената Наталка през „смях“ напомня, че синоптичката с бронзова кога скоро ще ражда момченце и се пита как ли ще се казва?

Очевадно ревнуващата блондинка отвръща с расисткото: „Манечко циганче“.

2 Коментара
  1. Маркиза дьо Сад казва

    СОПОЛИ, в крайна сметка ще излезе, че пречите повече на себе си, отколкото на който и да било…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.