Narod.bg пита: Покровителства ли шефът на ГЕРБ-София Тодор Кръстев гробищната мафия?

6 5 205

Един от заговорниците срещу Бойко Борисов – областният координатор на шайката ГЕРБ в София Тодор Кръстев, покровителства гробищната мафия. По такъв сигнал вече работят службите, разкри източник на Narod.bg.

Криминалистите са в процес на изясняване на данни за връзки на гербаджия №1 в столицата с финансови машинации в гробищните паркове.

Областният координатор на ГЕРБ бе един от първите, заедно с Мирослав Боршош, които се отрекоха от Баце след показния арест на 17 март. Затова и сега съмненията са, че сигналите за негови връзки с гробищната мафия може да идват от върховете на ГЕРБ, твърди нашият източник.

Начините за пълнене на чекмеджета от мъката на хората са безброй, призна информаторът на Narod.bg. Най-елементарният е от позицията на тартор на ГЕРБ да се толерират фирми, които не са вписани в масива на „Гробищни паркове” и следователно нямат право да работят.

Реклама

Друг вариант е да се назначават гербопитеци в общинското предприятие, които после да „върнат услугата”, като отчитат част от приходите на своя благодетел. Все пак в 1,5-милионна София по официални данни фирмите, които оперират в гробищните паркове, имат доста работа, а местата за вечен покой се изчерпват, което вдига цената им до небесата.

Така близките на близките на починалите търсят всевъзможни начини, за да ги изпратят достойно до последния им дом.

Това включва и изработването на скъпоструващи каменоделски плочи, чиято цена достига до над 10 000 лева, което прави космически печалбите на „нашите фирми”, които пък връщат услугата във вид на финикийски знаци.

Освен това с допускането на нелегитимни дружества до гробищните дейности се създава не само огромен хаос, но и държавата губи огромни приходи от невнесени данъци и осигуровки.

Очакванията са след изясняването на действията на Тодор Кръстев в зловещата схема за присвояване на огромни суми от гробищата данните по разследването да бъдат предадени на прокуратурата за повдигане на обвинение, категоричен е информаторът на Narod.bg.

6 Коментара
 1. Рецидив казва

  През гробищата за МАЙМУН ДЕРЕ …. Ама, все пак дойде Кьовеши и не ви совободи….от мъките ви на драпащи червеи…

 2. Рецидив казва

  Аз не се съмнявам, че се търгува с местата за последен покой…. Но нима за това са виновни Герб? Така както се търгува с каквото и да било по демоничен начин. От личен опит зная как се търгува с живота и спасяването на бездомните животни и това ме кара да отправя целенасочени обвинения за безпричастност и корупция от страна на тези организации.

 3. Мариана Сумистката казва

  Схемата е такава, че „Бог е високо, а цар е далеко.“

 4. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

  тази гнида от пикчърса само за рашков плаче

 5. Д-р Менгеле казва

  Крематориум Варна – ниски цени, обслужване от А до Я.

 6. […] Narod.bg пита: Покровителства ли шефът на ГЕРБ-София Тодор … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.