След куп мръсотии: Спецпрокурорът Ангел Кънев заплашен с куршум и кръв

3 3 670

Спецпрокурорът Ангел Кънев, когото Narod.bg осветли като необяснимо богат и заобиколен с частна охрана като истински олигарх, е получил заплахи за живота си с куршум и кръв.

От държавното обвинение по-рано днес съобщиха за намерени хартиен плик с патрон и заплашителни изрезки в служебния кабинет на магистрат на ул. „Черковна“ в гр. София. Откритият патрон не бил изстрелян.

На 6 април в служебния кабинет на магистрата в шкаф е открит хартиен плик адресиран лично до прокурора без да е посочен подател. В плика имало патрон, калибър 9х19 мм, и няколко хартиени бележки, представляващи изрезки на отделни думи, сред които „кръв“ и „информиран“, както и името на чужда държава и болнично заведение в столицата, е посочено в съобщението на прокуратурата.

Реклама

В 10,30 ч. говорителят на главния прокурор Сийка Милева ще направи изявление във връзка с образуваното досъдебно производство за закана с убийство на магистрат от Специализирана прокуратура.

Спецпрокурор Кънев е един от членовете на шпицкомандата на Гешев, през която минават всички дела от особено значение. Именно Кънев и себеподобните му се грижат за защитата на интересите на триото – Иван Гешев, Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Според наш източник заплахата идва от страна на мафията, с която обвинителят се заигравал финансово. Всичко е заровено в сделките, които прокурорът е сключвал, обясни информаторът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    Според моите скромни наблюдения, телевизионните гниди искаха и се стремяха да създадат BLT- поколение. Уви, цървулът си е цървул…

  2. Дедо Пене казва

    ПО МАНИЕРА НА БОЙКО СЕ СЪЗДАВА ОПАСНОСТ ОТ УБИЙСТВО, ЗАЩОТО СПЕЦПРОКУРАТУРАТА ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТА!!!
    МАФИЯТА Е БИЛА ДЪРЖАВАТА НА ТИКВАТА, А НИЕ МИШЛЕТА ГЛАСУВАЩИ ЗА КРАДЕЦА!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.