Само в Narod.bg: Гнусният план на Гешев – да изкара прокурора Ангел Кънев жертва на Бойко Рашков и Черепа? (ВИЖТЕ ЗАГОВОРА)

3 3 723

„Смъртната заплаха“ срещу спецпрокурора Ангел Кънев, изцяло съчинена от кръга около Иван Гешев, е само мизансцена на много по-гнусен план на държавното обвинение, което води открита война с МВР. Със съчиненията по картинка преторианците на Гешев иска да ударят Бойко Рашков, който разби крадливата шайка ГЕРБ, на която, обаче, прокурор №1 дължи кариерата си.

Реклама

„При нас е пълна свинщина. Измишльотината за Ангел Кънев има само една цел – да удари по Бойко Рашков. Планът е да обвържат нулевата работа на Кънев по делото срещу Васил Божков, който пък бил близък с Марин Димитров – Ярата, за когото жълто-кафяви медии от обръча на Бойко пишат, че познавал Бойко Рашков“, чуди на дивотиите прокурорът пред Narod.bg.

„Чрез манипулирани или откровено фалшиви новини хората на изпадналия в паника Иван Гешев ще поискат ареста на Ярата и сина му като евентуални автори на заплахата срещу нищо не вършещия спецпрокурор Ангел Кънев. Димитров и неговият наследник, обаче, действали по заръка на Черепа и…Бойко Рашков. Дотук изпаднаха слугите на ГЕРБ в прокуратурата – да борят престъпността с престъпления“, резюмира скандала обвинителят пред Narod.bg.

3 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Мафията в действие! Какво друго може да се очаква от един комунист Този гнусен милиционер ще пречи още дълго на развитието на страната. Ще реве като малко дете, когато го арестуват един ден. И този ден ще дойде със сигурност!

  2. Теорема казва

    Много погрешна логика, боклуци! Целият свят не е срещу Русия, а по- скоро в унисон с нейните военолюбиви „интереси“…. Вика Путин: тази помийна яма няма запушване, я да се заема аз с черната работа….

  3. майната казва

    Хайде бе Гешефт, вземи да си ходиш ! То бива, бива запек, ама все някога ще се отпуши.Засега, само смърди на развалено !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.