ОБРАТ в Narod.bg: „Заплахата“ срещу Ангел Кънев – прокурорска измислица! Спецобвинителят няма дело с присъда, кой да го плаши?

4 4 931

„Заплахата“ срещу преторианеца на Иван Гешев – спецпрокурора Ангел Кънев, е пълна измислица! С Narod.bg се свърза редови прокурор, за да разкаже плашещи неща за „героя на деня“, заплашен с плик, в който имало куршум и думата „кръв“.

„Тази измишльотина, че Ангел Кънев  е заплашван, може и да мине пред хората извън системата, но за нас е голям майтап. Измамата е координирана със самия него, за да се отклони вниманието от мрачното бъдеще на неговия бос Гешев.

Помислете сами – спецпрокурорът Кънев няма нито едно дело в Специализирания съд, което да е завършило с присъда! Кой и защо да го плаши, след като от „работата“ на обвинителя нито един престъпник не е влязъл в затвора?

Реклама

„Думите в плика са били дословно „Кръв“ и „информиран“. Има и адрес на столична болница, която нашият колега е посещавал през последните месеци, както и бележка с името на чужда държава. Тези послания са намерени не другаде, а в служебен кабинет в сграда, използвана от независимата съдебна власт. Целта е може би, че магистратите трябва да се страхуват да изпълняват служебните си задължения“, драматично разви сюжета говорителката на Гешев Сийка Милева.

Според нашият читател, обаче, Ангел Кънев получава заплахи, но същевременно той не е вкарал нито един разбойник на топло? Пълна инсценировка на кръга около Гешев, ясен бе източникът на Narod.bg.

И още – Ангел Кънев е единственият прокурор в Специализираната прокуратурата, за когото се говори, че няма нито един написан обвинителен акт. Причината е че просто не можел, бил страшно некомпетентен, твърди нашият източник от държавното обвинение.

Много скоро „заплашеният“ Кънев ще бъде поставен в безизходица предвид факта, че в близко бъдеще спецпрокуратурата ще бъде закрита. Тогава такива като него много трудно ще си намерят работа в системата на Темида заради почти пълната липса на професионални качества, завърши информаторът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Police Picture Galery казва

  Wanted!

 2. Чеха казва

  А Гешефтура Пикчърс какво отговаря..?

 3. ММ казва

  Как така патрона е в служебния кабинет?
  Преди години от каса на съдийка откраднали доказателства по дело.
  Имаше самоубиТИ прокурори.
  Ами ще се окаже, че най-опасните бандити са магистрати.
  Малеее – стана тя. Не се осещат как с изнасяне на такава информация се компрометират . Как чужд на системата ще влезе в кабинет на магистрат.

 4. […] ОБРАТ в Narod.bg: „Заплахата“ срещу Ангел Кънев – проку… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.