Само в Narod.bg: Светослав Иванов канен за депутат от Кирил Петков&Асен Василев

5 2 871

Водещият на „120 минути“ по bTV Светослав Иванов е бил поканен за депутат от управляващата коалиция около „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев, научи ексклузивно Narod.bg от свой източник от нюзрума на телевизията.

Светльо Иванов, обаче, тактично отказал да остави тв стола за сметка на депутатската банка. Причината е повече от прозаична – водещият преценил, че дори и да изкара цял мандат като народен представител, не си заслужава да загърби телевизионната си кариера.

Реклама

Светослав Иванов има по-висока цел – според нашият източник журналистът се е прицелил в поста на Антон Хекмиян като шеф на новините на bTV. Ако ще преследва такава кариера, забежката към парламента може да се окаже по-скоро спънка, отколкото бонус.

Както само Narod.bg писа, в частната телевизия има два ясно изразени лагера – гербаджийският около Антон Хекимян, който като шеф на новините има правомощията да задава медийната политика в услуга на Бойко, и около Светослав Иванов, който пък се ползвал с подкрепата на „Продължаваме промяната“.

5 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  А,защо не?!

 2. Мариана Сумистката казва

  Oh, yeah, it’t daring

 3. Рецидив казва

  Таман нацията ще спести- няма да асфалтира улиците, тъй като колите ще летят…

 4. Леля Гина казва

  Е те тука Бареков боб да яде!

 5. Юсуф казва

  Ще прави пет часови безсмислени анонси по дадена тема.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.