Политолог изумен: Кабинетът „Кирил Петков” няма да спре – ще вкара хора в затвора

8 4 721

„Гешев ще дава битка, но в същото време не смятам, че хляб и зрелище е формулата. Тези май наистина мислят да го карат до край, да вкарат хора в затвора“, заяви коментира политологът Първан Симеонов по повод опитът на правителството „Кирил Петков” Иван Гешев да бъде изритан и така да падне чадърът над мафията ГЕРБ.

По думите му може да се стигне момент, в който България да се върне в ситуацията от 90-те години.

Реклама

„Ако това продължи, правителството рискува да скача от криза в криза. Така рискува да обръща внимание на спешното, но не и на важното. Важното е това, за което те бяха избрани. Това е опитът България да се оттласне от политическото безвремие при Борисов и да направи крачка нагоре“, добави той.

„Час по-скоро България трябва да покаже тяга и субектност, иначе се връщаме наистина в 90-те години“, заяви Симеонов.

8 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  До вчера си мислих, че от барба Ганьос по – голям няма, но каскета ме разубеди. Каскет голем си! Как може да подвикваш, когато минаваш на протестиращите от „Боец“? Задмина шефа си и май нещо усещаш края. Голем си!

 2. Затвор за тиквата казва

  По – голям простак.

 3. Юсуф казва

  Единственото ЕП може да ги вкара в затвора.

 4. Мариана Сумистката казва

  You need a prick, guys?? Киро Сладкаря просто ще бъде ПРИНУДЕН да ги вкара в затвора.

 5. Мариана Сумистката казва

  “ There’s some cold germs for you, pusbag, everybody else has got one from the warden on down, and I believe in share the wealth.“

 6. Мариана Сумистката казва

  So…. take care and don’t get swamped……

 7. Мариана Сумистката казва

  За любителите на екзекуциите: има какво още да научите за генетиката на хищния червей, който оборва (противопоставя се успешно на ) всички закономерности в биологията.

 8. Мариана Сумистката казва

  Не бих искала да кажа, че политолозите не играят никаква роля в социално- политическия живот- напротив….
  Съграждайки действителност, опираща се на политически измерения, те би трябвало да имат такава роля в обществото…. Но премиерът, ролята на премиера е друга- далеч от хазартнте дръзновения на освирепял и потънал в дългове нярод ( тук не споменаваме моралните дългове, те носят огромни разочарования), той трябва да ръководи. Да ръководи държава, да ръководи министерски съвет, да ръководи институции. Трябва да очарова, но не с обещания за „опандизване“, а с ясни, разумни, далновидни и просветляващи политически решения.Уви, Киро бърка торти и пандишпан, и е автор на зрелища, за които не по силите му да понесе съответната отговорност.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.