Само в Narod.bg: Любо Полицая 5 минути се борил за живота си – в мелето свалил обувките на килъра! Мократа поръчка дадена от бос от ВИС

3 4 040

Бившият шеф на „Криминална полиция“ във Второ РПУ Любомир Иванов – Любо Полицая, който на 25 март бе покосен от 3 куршума пред дома си в кв. „Лозенец” близо Южния парк, се е борил яростно за живота си, научи Narod.bg.

Криминалист разкри ексклузивно пред наш репортер, че кървавата сцена с екзекуцията се е разиграла в рамките на около 5 минути. МВР вече знае името на екзекутора, събират се още доказателства и ще се пристъпи към ареста му, обясни информаторът на Narod.bg.

„Убийството не е станало по начина, описван в медиите – килърът минал с велосипед, гръмнал Любо Полицая и избягал.

Реклама

53-годишният бивш полицай е причакан от нисък и набит мъж със зелено яке и маска на лицето.

Още при първия опит да застреля мишената си пистолетът на убиеца засякъл. Тогава Любо Полицая се нахвърлил върху атентатора, двамата се сборичкали и в мелето бившият криминалист успял да събуе и двете обувки на нападателя.

https://narod.bg/2022/03/25/narod-bg-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%ba%d1%80%d0%b8-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8-%d0%b3%d1%80%d1%8a%d0%bc%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b0/

В един момент, обаче, килърът все пак успял да застреля Любомир Иванов, после се изправил, обул си обувките, стрелял още два пъти в тялото и чак тогава се метнал на велосипеда и изчезнал в посока Южния парк, разкри цялата сцена на убийството източникът на Narod.bg.

Според поредната работна версия мократа поръчка е дадена от гангстер, в миналото бос от ВИС, който от 2 години живее в Република Южна Африка, но всичко това е в процес на доказване.

3 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  “There’s no bitch on earth like a mother frightened for her kids.”
  Stephen King

 2. Мариана Сумистката казва

  Или килърът е стрелял необезпокочван, (не виждам часа на схватката) под необезпокоените овчи погледи на минувачите, знаейки, че е повече от сигурно, че никой няма да го издаде.Смрадливи гниди.

 3. Мариана Сумистката казва

  Тоест, повече от сигурност е, че килърът е дошъл специално от Южна Африка и дори вече си е отново там, за улеснение на следствието, седейки в хола си и пиейки уискито си. Брутални отвратителни гниди. Така, ако килърът е от циганската махала, ще бъде пуснат фсциниращия фикшън за някой, който по случайност е спасил Бойко от неговия наемен убиец. По- неадекватно и непохватно брутално изпражнение не съм чувала…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.