Златотърсачка в Narod.bg: Натали се нанесе в „зайчарника“ на ББ по съвет на Кобилкина (ПИКАНТЕН ЧАТ)

19 7 642

Натали достигна своята цел №1 като видна златотърсачка – да се нанесе в дома на властния се престарял любовник ББ, разкри нов чат, изпратен до редакцията на Narod.bg.

Блондинката споделила пред приятелки в телевизията, че планира да заживее на семейни с Шугър деди въпреки палавия му нрав. Доже точно този статус – официална половинка и домакиня в „зайчарника“ в Банкя вече бил постигнат от месец и половина.

При всяка еротична визита при ББ хитрушата Натали оставяла по някоя дрешка, така с течение на времето щяла да се нанесе без чичко Паричко да се усети. Номерът блондинката приложила по съвет на актуалната сексоложка на елита Наталия Кобилкина, става ясно от чата.

Реклама

Иначе пред застаряващия си любовник Натали категорично отричала размяната на унизителни съобщения с нейни приятелки, които Narod.bg публикува, да са истински, защото се опасявала, че ББ може да избере друга Мата Хари, която да приюти в дома си.

За да е по-спокойна, че няма да се стигне до конфузна ситуация, Наталка умишлено спирала интернета на джиесема си, докато е на любовна среща с ББ в Банкя.

За капак се оказа, че Натали не понася щерката на ББ, която била „много надута“, затова се надява много скоро да се изнесе, за да не пречи на щастливия живот с БиБи Кинг.

Чатът, който ви предлагаме от поредната серия на сапунката „Натали в кревата на ББ“ са разменени на 30 март вечерта, когато бе концертът на гръцката звезда Никос Вертис в София, както и на следващия ден.

Очаквайте продължение за драмата със „Стефи“ и защо Натали е притеснена, че някоя Мата Хари може да я измести от спалнята и сърцето на Шугър деди

19 Коментара
 1. External казва

  АКО ОБИЧАТЕ НЕЗАБАВЕН ЕКСПОРТ ЗА ХОЛАНДИЯ! Всички сърбежи се облекчават и повече не сърби.

 2. аспазия казва

  на тази тъпа путка са и дали да води някакво предаване по тАлАвизора ,от любопитство – 7-8 минути пълен ташак е пълен ташак и гола вода,освен майка и дали някой друг го гледа

 3. Нели Колева казва

  Наталито е доста нахално същество-защо мисли,че ББ ще изхвърли дъщеря си ?Че иска и мама да е с нея.Да слуша съветите на Кобилкина-няма за мен по-голяма шега.Явно госпожицата не притежава критично мислене

 4. External казва

  Свинята не отбира ….

 5. External казва

  НЕМА ВРЕМЕ И ЖЕЛАНИЕ СВИНЯТА РАШКОВ ЗА ОДИТИ ЗА ПРОСТИТУЦИЯ!

 6. External казва

  А КИРО прави заготовки за пасти……

 7. External казва

  В смисъл проституцията е легална, но насилието е вредно…

 8. External казва

  http://www.ckbppmn.government.bg/ Съответно в последствие стават ЗАКОРАВЕЛИ и ПЪЛНОЛЕТНИ.

 9. External казва

  КЪЛНА се в Юда, че ще ви разпарчатосам мръсния „бизнес“…

 10. External казва

  Усещам, че свинята ще си изяде кочината, долни ХАКЕРИ! Обвинения БОЛ… А пък насилие, хмм….

 11. Мариана Сумистката казва

  Тоест, ПАНДЕЛАТА ви е в кърпа вързана, долни наркомани! За вас и вашите съюзници…. годинки ви търпя, но СТИГА!!!

 12. Мариана Сумистката казва

  Работата е там, че се оказва, че съюзниците ви са …. ХММ…

 13. Мариана Сумистката казва

  КРАДЛИВИ СВИНЕ!!!!Долни наркомани!!!

 14. Българка казва

  Не знаех , че този сайт е за РЕКЛАМА НА СКЪПО ПЛАТЕНИ ТРУЖЕНИЧКИ НА НАЙ-ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ !
  Но това е поредната статия на тази тема и се унеждавам , че е така !
  Гнусно е !

 15. Българка казва

  От Група „Единна България“ – Телеграм
  https://t.me/edinnaobshnost
  Българи,Братя ,Родолюбци във връзка с провежданата от години наред антибългарска политика на поредица управляващи ни правителсава,провеждана под диктовката на чужди държави и посолства и в техени военносратегически и икономически интереси ,чиято Ескалация пролича и се затвърди най-ясно при управлението на последната Четворна коалиция /Особенно ожесточено натрапвана от ПП и ДБ/ и Последните събития – Братоубийсвената война между два братски народа, предизвикана от същите ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ , ВИ Призоваваме :
  Нека всички да се съберем и покрепим протеста организиран от Възраждане на 06.04.2022 г. от 12:00ч. , пл. Народно събрание!
  Нека оставим настрани личните си и партиини интереси и се обединим за ДОБРОТО НА РОДИНАТА НИ БЪЛГАРИЯ!
  Нека заявим ясно :
  Искаме неутралитет на РБ.
  Не искаме оръжия срещу братския Руски народ.
  Не искаме да повтаряме грешката със Братска Сърбия от 1999г.
  Не искаме Украйнския народ да страда , заради управляващата Фашистка хунта , финансирана от САЩ и НАТО!
  Не искаме наши сънародници да бъдат държани като заложници в чужда война и използвани като жив щит на наследниците на Степан Бандера!
  Не искаме дневният ред на Родината ни да бъде диктуван от интересите на САЩ И НАТО И ТЕХНИТЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНИ СЛУГИ В БЪЛГАРИЯ!
  Не искаме да ни определя чуждо посолство Историческата памет , любовта към род и родина и признателността ни към братски народи, както и ка ще се наричат улиците и площади те ни или кой пистменици трябва да тачим!
  Не ЖЕЛАЕМ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ГОТВЕНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ИСТОРИЯТА НИ , НАЦИОНАЛНАТА НИ ГОРДОСТ И БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ заради геополитическите интереси на САЩ И НАТО на Западните балкани , в частност Северна Македония!
  Не желаем да бъдат потъпквани правата на сънародниците ни в Северна Македония !
  Апелираме всеки от Вас да се замисли ЗАЩО бяха унищожени Българската армия / една от най – големити и добре въоражени в Източна Европа ?
  Защо бяха унищожени Енергетиката / включително Атомната /, Земеделието , Промишлеността и т.н.
  От кого трябва да купуваме въоражение и на какви цени ,чии зеленчуци и месо ядем и с какво качество , кой елиминира външно- търговската ни дейност и още , още ,още .
  И не на последно мяст КАК ВЪНШНИЯТ НИ ДЪЛГ ОТ 11 милярда за 30 год. Се увеличи до над 40 милярда !
  Призоваваме всички Родолюбиви Българи ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА КАЖЕМ- СТИГА !
  06.04.2022г , 12:00ч. , пл. Народно Събрание!
  С Уважение Група Единна България – Телеграм !

 16. СМЕХ казва

  Че той Боко Тиквата Бай Хуй на почти 63 години мое ли все още да го вдига „самолета“? Най-вероятно вече не. И най-много само да я лиже тая малката разпоретина. Която пък явно е умствено изостанала с една единствена мозъчна клетка. Таман ще са си лика-прилика с Тиквоча – той да не би да е много интелигентен и той я.
  А иначе Наталката и родата й са ебахти измекярите – хвани малкото курве та удари майката и бабата. Отврат. Гледат да се лепнат някъде на шланг и някой глупак да ги хрантути и издържа!

 17. Со керез казва

  Аве, народ, кого го хебеца за изкукуригалия дядо Боце и неговите курви. ПАРИТЕ, къде са откраднатите парички?!

 18. Со керез казва

  Кирчо да си размърда задника и да прибере паричките, раздадени по какви ли не, УЖ, програми на мангалката Танева за гроздопроизводство, ха-ха, овощни градини, ха-ха, и квот се сетите.
  Сещам се за един мангал, прибра едни пари за овощна градина, 40дка – ни овошки, ни градина. Сега втори, син на ДС-мицка – щял да сади лозя, 200дка, в самото село??? Теренът е с къщи, поне 4 в двор, защото селището е поне на 700-800г! Ще изсече дървата, ще прибере едно милионче, и пей сърце.
  Някой държи ли ВЪОБЩЕ сметка какво се прави с тези пари и има ли резултати?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.