Бойко изуми гербопитеците с мечти за обединение с… Румен Радев

4 2 873

Бившият премиер от шайката Бойко Борисов нареди на парламентарната група на ГЕРБ да не внася вот на недоверие срещу правителството на Кирил Петков. Лидерът на партията говори по време на сбирка на организацията във Варна, за която първо Narod.bg съобщи.

Тайната цел на Баце при визитата в морската столица е да намери кандидат за кмет, след като настоящият гербопитек Иван Портних бе спипан в колосална ВиК-далавера и се очаква повдигането на обвинение. За капак предстоят арести на районни кметове и общинари от ГЕРБ, разкри информатор на Narod.bg.

Реклама

При срещата си с местните гербопитеци Баце обясни, че „..вот на недоверие не трябва да внасяте, това ще ги консолидира“ и предвеща партиите в коалицията „да се изпотрепат“, като даде за пример кандидатурите за управител на БНБ на Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“ и Любомир Каримански от „Има такъв народ“.

Малко по-късно в речта си Борисов буквално изуми присъстващите с мечтата в един момент и президентът Румен Радев „да разбере“, че е нужно обединение, намаляващо омразата и отново повтори, че вот на недоверие не трябва да има.

4 Коментара
 1. External казва

  ЗАХАРИЕВА току- що по типично цървулски начин опрости войната дотам, че Русия е агресор и че руснаците
  ( цитирам “ искат да завладеят украинците“). По – цървулско изказване не съм предполагала, че може да бъде направено от бивш външен министър. Срам, срам, срам. Интелектът, който явно липсва на социопатите/ психопатите застрашава да прерастне в самоунищожителна война… Милотинова е ПСИХОПАТ номер 2 в разговора!

 2. Мариана Сумистката казва

  Русия най- после се разграничи от хумористичния „ФЛИРТ“ на една ОТКАЧЕНА ЦИГАНСКА НАЦИЯ!!!

 3. Нели Колева казва

  Все пак Захариева беше по-поносим външен министър от сегашният-Ганчовска.Тази въобще не знае защо е на този пост и говори понякога нелепици.Борисов – няма причина да смятам,че ще се промени.Същите опорки,начин на изразяване,издаване на заповеди-мисли и се държи все още като министър-председател.За това допринасят и депутатите,които се държат подлизурски.

 4. Мариана Сумистката казва

  ЗАХАРИЕВА беше уволнена като министър на правосъдието ПО НЕКАДЪРНОСТ!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.