Само в Narod.bg: Бойко на пожар във Варна заради обвинения Портних, чака арести на крадливи кметове и общинари от ГЕРБ

4 5 685

Бойко Борисов на пожар пристига във Варна, за да търси заместник на компрометирания кмет от ГЕРБ Иван Портних, който става обвиняем за колосални кражби, алармира източник на Narod.bg от средите на хунтата. Баце чака серия арести на кметове и общинари от ГЕРБ заради безобразни кражби, които се разследват, уточни информаторът ни.

„Дай Боже скоро подсъдимият Бойко Методиев Борисов прави среща с активисти на ГЕРБ в събота от 11 ч. в Двореца на културата и спорта. Иронията е, че наскоро спортната зала бе ремонтирана от гербаджийския министър Красен Кра(д)лев за няколкостотин милиона, покрай което няколко чекмеджета преляха от крадени пачки“, напомни информаторът на Narod.bg.

Реклама

По думите му срещата в Двореца на културата и спорта е по повод обвинението срещу отдавна приключилият кмет Портних и шефа измамник на ВикК-Варна и предстоящите арести на други зам.-кметове от община Варна, общински съветници и районни кметове.

Главната цел и разговори ще са кой ще издигне ГЕРБ за кмет на Варна на предстоящите предсрочни избори, след като сегашният разбойник Иван Портних бъде отстранен от служба .

Всички членове са под напрежение и очакване какво ще нареди Мутрата и съответно кой с какви лични откраднати пари ще трябва да участва в предизборната агитация, призна информаторът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. QZP казва

  Очаквам кмета на Бургас, да му бъде повдигнато обвинение за корупция, безстопанственост, но на този етап мафията го пази. На докога?

 2. Мариана Сумистката казва

  Много остър интелект блика от изявлението на Рашков, защитаващ милионите на бизнесмените…. ВИДИТЕ ЛИ, тези милиони нямат нищо общо с потъналите средства от магистралите. Бизнесмените МУ са най- честните хора на света. ГНУС……

 3. Мариана Сумистката казва

  Пък и щом казва, че „бизнесмените “ са пълни с милиони- да му повярваме. Все пак длъжността му осмисля изявлението му. Последните статистическите данни за среден приход на семейство в Щатите са 74.000 на година.

 4. RQ-8 казва

  Kрасен Крадлев член на масонска ложа под РУСКИ контрол на ложите “Астрея“ Питербург и ложа “Пушкин“-Москва
  Като масон Крадлев дава хляб на руските си братя да захлебят от строителство на СПОРТНА ЗАЛА Арена БУРГАС която излиза СОЛЕНО на бг данъкоплатци над 70 МИЛИОНА лева като за довършване трябват още 30-40 милиона лева
  Крадлев като екс спортен министър дава подизпълнението на Арена Бургас на ГЕРБаджийската фирма “БИЛДНИКС“’ в която собственици са двама РУСКИ КГБ шпиони ВОЛКОДАЕВ и ФИЛИПОВ от руския град Ярослав Россия които през “БИЛДНИКС“ усвояват над 40 МИЛИОНА ЛЕВА от бюджета на България

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.