РЕВОЛЮЦИОННО: Бойко Рашков обяви радикални промени в МВР

4 3 365

Вътрешният министър Бойко Рашков обяви радикални промени в МВР! Ние не сме безгрешни. Ясно виждаме къде имаме резултати. В този контекст искам да посоча един пример. В нашата страна имаме повишаване на жертвите на пътя. Няма да стоим безучастно.

Предстоят промени в Закона за движение по пътищата. Там трябва да дадат мнение редица институти. Всички трябва да вземем отношение по този въпрос, заяви Рашков по време на отчета на Главна дирекция „Национална полиция“, на който присъства и премиерът Кирил Петков.

От този отчет не се вижда, защото се концентрираме по основните теми, но имаме намерение да бъдат направени промени в НПК. Няколко пъти съм аргументирал тази необходимост.

Реклама

Промените трябва да са в четири направления – образуването на досъдебното производство, отношенията между МВР, прокуратурата и съда.

Ако законите не са съвременни, те не могат да обслужват обществото, допълни той. Министърът обяви, че се готвят радикални промени в структурата на МВР, но отказа да разкрие повече подробности.

Рашков уточни, че всички структури на министерството ще участват в този процес. Промените няма да намалят възможностите на МВР. Не можем да се лишим от кадри, добави той и подчерта, че МВР пази стратегическите обекти в страната.

4 Коментара
 1. Хосе казва

  велик…

 2. Жоро казва

  императорът е непобедим

  нека мачка

 3. Мариана Сумистката казва

  Промените са видни- на УРОДЛИВО НИВО 😛

 4. Мариана Сумистката казва

  И…. ако демокрацията е символ на ТЕРОРИЗЪМ, МАНИПУЛАЦИИ и БЕЗЗАКОНИЕ, покривате ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.