Кирил Петков: Недосегаеми вече няма, поздравявам МВР, че избра народа (ВИДЕО)

4 818

ГД „Национална полиция“ днес представя годишния си отчет. За да изслушат доклада дойдоха премиерът Кирил Петков, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, както и висши началници в МВР.

Кирил Петков поздрави Министерството на вътрешните работи, че е на страната на народа. В момента премиерът отчете, че се намираме във времена на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на народа или от тази на статуквото, корупцията и на недосегаемите.

„Това, което се убедих в последната година, е че МВР е институция, която избра и е част от институциите в България, които са от страната на закона и народа”, каза премиерът по време на годишния отчет на силовото ведомство.

Петков поздрави МВР, че в страната ни е имало честни избори. „Ако това не се беше случило, ако имахме купуване на гласове, ако можеха местните дерибеи да продължават да контролират голяма част от гласовете на българския народ, всички ние може би нямаше да сме тук днес”, отчете той.

Реклама

По думите му „дори опозицията не може да каже нищо по този повод”. „Факт е, че в българския парламент в момента партиите са позиционирани така, както българският народ ги е избрал”, категоричен е Петков.

Министър-председателят поздрави МВР и Бойко Рашков за това, че „законността се връща в България”. „Няма я идеята за недосегаемите. Никой не е над закона. Вече няма наши, няма ваши. Има закон, който трябва да се спазва”, допълни той.

Петков обясни, че правителството не се страхува. „Не ни е страх нито от хората на подземния свят, които имаха големи връзки с предишната власт, нито от хората, които са били част от корупционния модел на предишната власт”, добави той.

Петков отчете, че прокуратурата в България не работи. И допълни: „Факт е, че Гешев за мен е абсолютно компрометиран, дори на ниво ЕС”, каза той.

ВИДЕОТО ТУК

4 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Г-н Кирил Петков явно много го боли, че иргае ТРЕТОСТЕПЕННА роля в един определен филм, но с тази дума „ПРОМЯНА“си вкарва „таралеж в гащите“, казано по народному.

 2. Мариана Сумистката казва

  А и той, заедно с неговите „бизнес въжделения“ беше най- малко очакван за премиерския пост. Но……случи се !

 3. Мариана Сумистката казва

  Един по- находчив човек би се опрял на промяна като свалянето на Герб от власт, но….. Изтънчеността не е присъща на простосмърните…. Дори и най- големият оптимист не би повярвал във вълшебничества (думата е нарочно променена) като превръщането на КАПАЛЪ ЧЕРШИ в оазис.
  Както и да е …..

 4. Мариана Сумистката казва

  Един умен човек би се опрял на ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА. Стратегията на ГЕРБ „Поощряваме общините, където няма потънали европейски средства“, остави зад себе си огромни „пропуски“ , в сравнение с които ЛИЧНАТА ВЕНДЕТА изглежда детска игра.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.