Кметът от ГЕРБ Георги Мараджиев отива на разпит, ще научим ли как е станал милионер?

1 975

Координаторът на ГЕРБ за Пловдивска област Георги Мараджиев, който е и кмет на Стамболийски, заедно с още 10 души от общината, са привикани на разпит във Второ районно. Това се случва за втори път. Според пресцентъра на партията причината са „репресиите на МВР по време на изборите“, но всъщност става дума за проследяване на незаконното забогатяване на гербопитека, за когото Narod.bg направи серия разкрития.

Председателят на Общинския съвет в Стамболийски Стоян Богданов, който също е от партия ГЕРБ, е получил призовка да се яви в полицията утре. „Пише, че ще ме разпитват в качеството ми на свидетел, не знам за какво става дума“, заяви Богданов.

Реклама

На 10 ноември м. г. Икономическа полиция направи опит да обискира магазина на бившия общински съветник от ГЕРБ Тодор Гьошев в Ново село, но униформените бяха спрени с блокада.

Гьошев е бивш общински съветник от ГЕРБ в Стамоблийски. „Събрахме се пред магазина и попитахме служителите на Икономическа полиция каква е причината за полицейското присъствие. Нищо не ни обясниха и ние не ги допуснахме. Така ще действаме при всеки опит за сплашване на наши хора“, обясни тогава Мараджиев.

1 Коментар
  1. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

    този пипон ,когато и да го ушибат все ще е късно, много смешна мусура ,как го е направил такъв родителя му,медицинска загадка

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.