Росен Плев. вещае шок и ужас – идат избори, на които ГЕРБ отново ще загуби

9 2 747

„Арестът на Бойко Борисов е може би най-голямата грешка на правителството на Кирил Петков“, заяви пред БНТ най-несъстоятелният президент в новата история на България Росен Плевнелиев.

„Свидетели сме на ситуация, с която Петков вече написа история. Крайно недостойно действие. Пораженията тепърва ще станат известни. От това става война на проевропейските сили в България“, категоричен е строителят, израснал до държавен глава с подръпване на ушите от Бойко Борисов.

„Ще имаме следващи избори тази година, ще спечелят русофили, крайнолеви, пролеви и популистки партии. Чака ни популистко ляво управление. Три крайно леви нови подобни проекта загряват – съветниците на президента Румен Радев обикалят страната, Мая Манолова и Стефан Янев също загряват.

Президентът ще бъде този, който ще подложи динената кора на Кирил Петков“, вещае шок и ужас Плевньо предвид факта, че ГЕРБ трайно потъна и няма и хипотетичен шанс да спечели още веднъж мандат, за да пълнят чекмеджета Бойко и неговите придворни олигарси.

За войната

Реклама

„Финландия и Швеция разбраха, че свободата на Украйна е свобода за Европа“, каза още той в студиото на БНТ.

„Не е важен командърът, а какво качество и какви технологии имаме. Имаме радари на 50 години… Всичко това превърна Черно море в бойно поле на мини“, коментира Плевнелиев.

„Ние нямаме технологии… Нашето разузнаване заблуди премиер и министър-председателя по-важните теми… Премиерът и президентът наясно ли са, че ЕС взе решение да достави решение на Украйна с 500 млн. евро?“, запита Росен Плевнелиев. „Затова трябваше да има предно присъствие на НАТО у нас, каквото и Кирил Петков, и Румен Радев отказаха“, добави той.

Според Плевнелиев, ако Украйна падне, Балканите могат да бъдат дестабилизирани.

„Очевидно правителството беше изненадано и да кажа, че е на обратното мнение за взимане на лизинг на Ф-16. Кой в България ще повярва на президента, който допреди време бранеше МиГ-29. Жалко е цялото това изчегъртване и противопоставяне“, тъгува Ирландската пастирка.

9 Коментара
 1. External казва

  Г- н Плевнелиев е символ на мира, БОКЛУЦИ!!! Щом желаете ВОЙНА, ще я получите!!!Все някой требва да е отговорен за вашите издевателства…Така, че скоро ТЕ ще бъдат АДРЕСИРАНИ.

 2. ЧИКО КЕРЕСТЕТО казва

  шибания роско женския полов орган , скоро ,много скоро ще се ядоса и ще напърди на жужето патката ааааа

 3. Со керез казва

  Другарят комсомолски секретар Роско може да е хахав охлюв, но дори и хемероидите му са позлатени щот кротко-кротко рупа отвсякъде..

 4. External казва

  Не бе !!! Вие можете да пишете и публикувате, да хакерствате, да се ожените за барселонскта проститутка…. Това е ДЕМОКРАЦИЯТА…..

 5. Lucid & Ferrous казва

  Марианке, случайно ли бъркаш демоKRATIA с демоКРАДЕНЕ или се уповаваш на демоИГНОРАЦИЯТА?

 6. Д-р Менгеле казва

  Другарят комсомолски секретар Роско най-добре да ни разкаже как от ляв станал десен – с кастрация или трансплантация е сменил резбата?

 7. Гуда от връо казва

  То по екраните на ТВ-тата малоумници бол, кой от кой „по-по-най“ всеки ден без край!!!

 8. Мариана Сумистката казва

  НИЩО……. яжте “ СНИКЪРС“…!!!

 9. така е казва

  Роско Плевнята е класически ПОМАК -2личен,мазен,хлъзгав готов да предаде всеки и всичко
  ИСЛЯМА учи мюсилмани и помаци да практикуват с “неверниците“ ТАКИЕ-Мазнене,усмихване,подлизурство,имитиране на загриженост 2личие
  В ДС ,ВКР и ДАНС е пълно с помаци кат Роско понеже в кръвта им да са предатели , нагаждачи и надупени на всеки

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.