Само в Narod.bg: ГЕРБ се свлече под 15%

2 3 908

Севдалина Арнаудова излезе от разпита в прокуратурата и лансира поредната нагла лъжа на хунтата – че бандата ГЕРБ, чийто лидер търка килията след публичен арест, е станала първа сила, предаде репортер на Narod.bg.

Ето лаконичния коментар на пиарката, участвала в рекета над Васил Божков:

„С нищо никой не ме изненада. Прочетох, че Путин ми е уредил кредита за къщата. Това е целенасочена политическа атака към нас, защото ГЕРБ стават първа политическа сила. Не мога да говоря, защото съм подписала декларация“, измъкна се близката до Баце Мата Хари.

Реклама

Всъщност, истината е доста по-различна – източник на Narod.bg от голяма социологическа агенция призна, че резултатите на ГЕРБ се надуват с 4-5 процента, за да се залъже за пореден път народът, че мафията възкръсва от пепелта.

Преди две седмици „Тренд“ пусна проучване, според което коалиция „Продължаваме промяната” на Кирил Петков и Асен Василев продължава да заема първа позиция с 22.9%, но подкрепата ѝ е спаднала с над три пункта за последните два месеца.

Според стъкмистиката на добре платените социолози управляващата коалиция е само с 1% преднина пред втората политическа сила – ГЕРБ. На този фон подкрепата за ГЕРБ не се променя и партията е подкрепяна от 21,9% от гласуващите.

Това е пълна лъжа, подкрепата за Бойко Борисов е под 15%! Това, заедно с публичният арест, е повод за големи истерии вътре в бандитската партия, обясни информаторът на Narod.bg.

2 Коментара
 1. Истината казва

  Ако се съди по протеста им пред МС, подкрепата е 1%

 2. Д-р Менгеле казва

  КРЕМАТОРИУМ ИНВЕСТ ООД
  Варна, Гробищен Парк Запад
  Тел: 052 481 777
  Моб: +359 898 844 844, +359 894 499 545
  Email: [email protected]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.