ИЗВЪНРЕДНО: Путин забрани на българи да влизат в Русия (СПИСЪК на държавите-врагове)

4 4 908

Владимир Путин подписва указ, който ще забрани влизането в страната на граждани на страни, които се считат за „неприятелски настроени“ към Русия, включително България.

В телевизионно обръщение в понеделник (28 март) руският министър на външните работи Сергей Лавров каза, че Путин ще подпише указа като реплика срещу продължаващите санкции, наложени на страната му.

По-рано този месец България беше включена в официален списък на руското правителство със страни, считани за недружелюбни към нацията.

Обширният списък включва всички страни в Европейския съюз в допълнение към САЩ, Обединеното кралство, Япония, Австралия и много други.

Държавите и регионите бяха подчертани за налагане или одобрение на санкции, наложени срещу Русия след военното й нахлуване в Украйна през февруари.

Съобщението на руското правителство продължава да нарича инвазията „специална военна операция“.

Пълният списък на „неприятелските“ страни е както следва:

Всички страни в Европейския съюз

Австралия

Великобритания

Съединени Американски щати

Исландия

Канада

Реклама

Лихтенщайн

Монако

Нова Зеландия

Норвегия

Корея

Сан Марино

Сингапур

Тайван

Украйна

Черна гора

Швейцария

Япония

Според руското правителство изброените страни са извършили неприятелски действия срещу Русия, нейните компании и нейните граждани.

Руските власти насърчиха гражданите на страната да плащат всякакви задължения към чуждестранни кредитори в рубли.

4 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Много плаках! В монента съм с кръвно, захар, сол и сополи. Защо, защо ми отнеха правото да пътувам до Путлеровата кочина? Нали бацинко ви построи тръбата с наши пари и рубла не сте дали.. Нали бацинко ви подсигури войната с тръбата? Защо ни наказваш

 2. Джамбаз казва

  На борсата за паспорти цената на българския паспорт рязко падна, докатo цената на маледонския паспорт рязко се повиши! Поради тава с решение на 3-мата съпредседатели на ВМРО-БНД бе решено паспортния бизнес да се преориентира към посредниество за македонско гражданство! Удостоверения за македонски произход ще се издават от почетния ни председател Райна Кир. Дрангова (ДС-Кремена)! Цени умерени – по договаряне!

 3. Ванче казва

  България станала Швейцария на Балканите!

 4. Д-р Менгеле казва

  КРЕМАТОРИУМ ИНВЕСТ ООД
  Варна, Гробищен Парк Запад
  Тел: 052 481 777
  Моб: +359 898 844 844, +359 894 499 545
  Email: [email protected]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.