Бившият шеф на НРС: Руското посолство е пълно с разузнавачи

5 2 074

„Първо трябва да си отговорим на въпроса дали госпожа Елеонора Митрофанова е просто една зла леля, която има лошо отношение към България и затова си позволява да говори по този начин, или това е систематично поведение, което е наредено от Кремъл“.

Така коментира провокативните изказвания от последните седмици на руския посланик бившият началник на Националната разузнавателна служба и експерт по международни отношения и отбрана Димо Гяуров.

Реклама

По думите му поведението на посланика трябва да се разглежда в контекста на последните 1-2 години, в които непрекъснато има напрежение между България и Русия. Самият президент Путин обяви нашата азбука за македонска, припомни Гяуров.

Според него обявяването на дипломати от руското посолство за персона нон грата е сериозна мярка, но е закъсняла.

„Съставът на руската дипломатическа мисия е в пъти по голям от съставите на отделните западни страни. От друга страна отдавна се знае какво се занимават тези хора, те не са никакви дипломати. Те са чисти разузнавачи“, уточни бившата разведка №1.

5 Коментара
 1. Шопето Буци казва

  Когато някой, по волята на Всевишния, е роден @диот, за цял живот му е! Анадъмну!

 2. Lucid & Ferrous казва

  Абе Димо, че кое посолство, по света и у нас, не е пълно с шпиони бе? И не само – и заводи, и университети, и по-големи световни мас медии са бъч от шпиони и съгледвачи на рашките, сашките, Мосад ….за китайците да не говорим.
  Спомням си преди години, коментирах хуните в Дейли Мейл. Хуни е европейското произношение на
  Xiongnu = свиреп роб. Веднага се обадиха десетина чинкове и викат да, да, така е.

 3. Женева Швейцарска казва

  Гяуров станал шеф на Разузнаване благодарение креватни умения с щатна агентка на ЩАЗИ/една Президентска съпруга на един пловдивски адвокат известен като Петьо Коня/
  Президентската съпруга е завършила в бившата ГДР където е вербована от ГДР службите -ЩАЗИ които са под крилото на КГБ
  Като ЩАЗИ агентка въпросната е играла Мата Хари преспивала с богати ФРГ бизнесмени идващи на Пловдивския панаир и се опитвала да източи от тях информация за технически проекти
  Така че ГЯУРОВ трябва да вечно благодарен на КГБ-ЩАЗИ агентура

 4. Мизерник казва

  Този мизерник Гяурски да не се обажда там от коневръза! Мъж като него, който дори НЕ е ходил войник стана шеф на разузнаването. С връзки и с шуробаджанащина.
  Като се обърне палачинката и руснаците пак цъфнат на Дунав-мост, както през септември 1944г, Гяурски и хилядите като него БГ-измекяри и чужди подлоги, първи ще хукнат да посрещат с по няколко букета цветя в ръка!

 5. Lucid & Ferrous казва

  ‘БГ-измекяри и чужди подлоги, първи ще хукнат да посрещат с по няколко букета цветя в ръка!’
  Всичките сте такива, мамицата ви мръсна, щот не ви очистиха германците! Подлогите на рашките не са ли чужди подлоги, Ъ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.