ОПГ ГЕРБ стяга предсрочни избори (Бойко пак реве от пейката в ареста, забрави как овъгли Чакъра с гранатомет)

8 3 138

Организираната престъпна група ГЕРБ отново призна за плана си да сее смут с крайна цел оставката на правителството и нови избори.

По време на среща с нарочно доведени симпатизанти във Враца се появи за сефте след ареста Бойко Борисов в компанията на Даниел Митов, един от бунтарите в партията Томислав Дончев, вярната „Мата Хари” Десислава Атанасова и хасковският аферист Делян Добрев.

Според Томислав Дончев настоящото правителство вероятно е най-некомпетентното и безпомощно правителство в историята на България.

„Бойко Борисов като премиер никога не е делил кметовете на сини, червене и каквито и да е и той знае, че във всяка една община живеят българи, за разлика от сегашните безпомощни, безсмислени хора.

Мисловен и словесен безпорядък се лее всеки божи ден от телевизора. Това са хора, които единственото нещо, което са научили, са шаблони и клишета, които се повтарят ежедневно като подкрепата за Украйна“, коментира Даниел Митов – Къдравата Сю.

Всички депутати от шайката заявиха като по команда, че е „ясно, че вървим към предсрочни избори“.

Реклама

На платената спявка Бойко Борисов за пореден път развенча мита за това колко велика мутра е, като само след денонощие в ареста „без легло” се ожали, че „…след миналия четвъртък в България всеки може да арестува всеки като каже, че е свидетел на нещо, на което не е свидетел. Не ги подценявайте, те ще дойдат за вас”.

Бойко Борисов очевидно забрави, че като главен секретар ръководеше арест на Тодор Димов – Чакъра, който се бе барикадирал в къщата си в Харманли.

Тогова ген.-лейтенант до. Бойко Борисов заповяда домът на Чакъра да бъде обстрелван с….гранатомет, а после „некорумпираното” следствие прие, че той всъщност сам се е взривил с ръчна граната.

Заради безумната заповед на Буци през 2012 година Европейският съд по правата на човека в Страсбург осъди България за нарушаване на правото на живот на Тодор Димов – Чакъра именно заради Борисов. Така държавата заплати 50 000 лева на вдовицата му.

Ето така „арестуваше” Борисов, същият, който се оплака, че стоял в ареста на дървена пейка, без легло…

На срещата във Враца основният мотор на мега далаверата на Путин „Турски поток”, в която България наля 3 милиарда лева, за което вече е във фокуса на европрокурор №1 Лаура Кьовеши, стигна и нови нива на наглостта, като измърмори, че ГЕРБ „вижда как през руски олигарси ще им крадат милиардите”…

8 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Незабавен арест на руския агент и слуга на Путлер!
  Простака трябва да е с обвинения за кремълската тръба, ненужна за България, но построена с наши пари. Затвор мутро крадлива!

 2. External казва

  И …..НЕМА да стоиш кат’ оголен НЕРВ….. ВЪН„ МУТРО ЩАСТЛИВА!!!

 3. ПП-Продължаваме Промяната казва

  За да има МИР
  ЗА БЪЛГАРИЯ РАХАТ и КЕЛЕПИР
  ментора НА БОКО , ВАЛЬО ЗЛАТЕВ при Путин в СИБИР
  Стоп на крадене от обществени поръчки
  за гербери крадливи само кожени затворнически пръчки
  За да е ниска цена ГАЗ
  бай СТАВРИ да маже дълги години БОКО с мас

 4. Следбрачен договор казва

  А на ЛАУРА КАИШ ще и подарим един …..ФЕТИШ….

 5. майната казва

  Предсрочните парламентарни избори са мечта, но не само ! Те са единственото спасение за крадците – иначе смяна на ВСС на есен !!! Смяна на Гешев и ето ти „пандиз палас“,за половината парламентарна група на ГЕРБ ?!

 6. External казва

  „ФАШИЗМЪТ не се определя от броя на жертвите, а от НАЧИНА по който са убити.“
  Жан- Пол Сартр, френски философ

 7. External казва

  “ Човекът не трябва да бъде в услуга на обществото, обществото трябва да бъде в услуга на човека.
  Когато човекът е в услуга на обществото, имате чудовищно състояние и това е, което заплашва света в този момент.“
  Джоузеф Кембъл

 8. Таня казва

  Само да се справи с ужасяващата корупция в България това правителство, стига. Всяка държава, която се е справила с корупцията е дръпнала чувствително напред, като се започне със Сингапур и се стигне до Румъния в наши дни

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.