Гербераст пред Narod.bg: Севда ТВ е психически лабилна след ареста, Бойко трепери, че ще пропее за грабежите (ВИДЕО)

9 4 676

След 24-часовия арест Севдалина Арнаудова е съсипана психически. Бившата пиарка на ГЕРБ, наясно с много от грабежите по време на 12-годишната власт на Бойко Борисов, била изключително притеснена от заключването, до което не вярвала, че може да се стигне. При натиск от разследващите нищо чудно да пропее и да гарантира присъдата на Баце, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от централата на ГЕРБ.

Преките връзките на Севда ТВ с големите финансови измами на ГЕРБ, за нейно съжаление, са опасно видими. Например, още при нейното задържане миналата седмица стана известно, че в двора й е паркиран джип, собственост на строителя на руския „Турски поток“ – „Аркад“.

Съпругът й Делян Димитров, който е член на ръководството на „Булгартрансгаз“, обясни без да намира нещо нередно, че колата е служебна и е била дадена от компанията – изпълнител на възложителя.

Достатъчно е Севдалина да разкрие детайли от частните разговори на Борисов покрай строежа на газопровода, за да го вкара зад решетките със сериозно обвинение, призна висшият гербераст пред Narod.bg.

При последното управление на ГЕРБ държавата финансира с 3 млрд. лв. строителството на транзитния газопровод, чиято функция е единствено да доставя газ от Русия към Сърбия без разклонения в България.

Реклама

С това решение и с български средства се реализира дългогодишната амбиция на Москва да заобиколи Украйна и да доставя газ директно до европейските пазари.

Проектът беше даден на саудитския консорциум „Аркад“, но както и самият Борисов призна, след договорка с руските партньори. Дългият около 450 км газопровод бе построен рекордно само за година за разлика от газовата връзка с Гърция, която основно осигурява алтернатива на руските газови доставки, но се бави над десетилетие.

Премиерът Кирил Петков вчера съобщи, че в Брюксел е говорил с американския президент Джо Байдън как корупцията може да бъде инструмент на руския президент Владимир Путин в балканските страни и му е дал за пример именно „Турски поток“.

Същия ден посолството на Русия в София го репликира на сайта си с фразата: „Вместо елементарна благодарност за бързо и успешно реализиране на проекта (…) чуваме само безпочвени нападки.

9 Коментара
 1. !!! казва

  За всички е ясно, че Кирчо ще осигури много по-евтин газ от Канада и Щатите.

 2. БАБА НАФТИЕ казва

  ЩО МАНГАЛСКИ КУТКИ ИМА ДА СЪРБА В СЛИВЕН….БЕДНА И Е ФАНТАЗИЯТА

 3. газ казва

  ИДВА ЕРАТА на КРАЯ на руския газов монопол
  ИЗРАЕЛ,КИПЪР и Гърция започват скоро да вадят ГАЗ от големите находища “Левиатан“ и “Тамар“ в акватория Израел-Кипър
  А Гърция да вади ГАЗот акватория Крит и района около о-в .Лефкада и о-в Кефалония
  Тази ГАЗ която е много повече от Израел ще се доставя до гръцкото пристанище АЛЕКСАНДРОПОЛИС и от там до всеки бг потребител/дали ще с гръцки кораби или тръби още не се знае/
  КАТАР вади ГАЗ от 12 км така че не никакъв проблем за всички останали страни да го правят колкото и да НЕ им се иска на руските олигарси

 4. майната казва

  За Севда дойдоха тежки времена.Когато си слабо звено във веригата/знаеш много/, тогава изгаряш !!! Начини много – ядеш гъби/ ако не щеш, умираш от удар/, подхлъзваш се на бананова кора , или по невнимане се блъскаш нейде си, получаваш слънчев удар, самоубиват те, абе Буци вече мисли по въпроса и не само той ???

 5. Киро-Роки казва

  Tиквата е ПРОКЛЕТНИК който стои близо до него изгаря и умира

 6. Д-р Менгеле казва

  Циганските генки не прощават – я кукуто хвръква, я някой рак, я исхемия. Освен това, мангалките влизат рано в менопауза… и гледай мале луда крава.

 7. External казва

  СТРАШНО АНТИПАТИЧНО СЪЗДАНИЕ е това влечуго Арнаудова!!!

 8. Дедо Пене казва

  СТАВА ДУМА ЗА МИЛИАРДИ И СЪДБАТА НА БОРИСОВ! СЕВДАЛИНА АРНАУДОВА Е ОБРЕЧЕНА-СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СЕ САМОУБИЕ С ДВА КУРШУМА!!! БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ЗА УБИЙСТВАТА НА 72 ЧОВЕКА ОТ 2008г ДО ДНЕС!

 9. External казва

  Аз така като гледам- и без милиарди най- добре да се самоубие !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.