УДРАЙ КОРУПЦИЯТА! Коце Ботокса и Асен Балтов отиват на прокурор

0 3 516

Най-сетне Костадин Ангелов и Асен Балтов от ГЕРБ отиват на прокурор за грандиозна корупция в здравеопазването! Двамата гербопитеци са бивши шефове съответно на „Александровска“ и „Пирогов“, а нежният проф. Ангелов беше и здравен министър.

„Класически случай на набеждаване. Опитват се чрез набеждаването ми, чрез оклеветяването ми и развалянето на доброто ми име пред обществото да заличат следите на корумпираното управление на ГЕРБ.

Няма да стане, ще сезирам прокуратурата за тази работа, за да разследват Костадин Ангелов и Асен Балтов от ГЕРБ. Очевидно е, че от данните, които внасят, че няма никакво престъпление“. Това коментира бившият служебен министър на здравеопазване д-р Стойчо Кацаров пред „Евроком“

Реклама

По-рано в парламента Ангелов от ГЕРБ обяви, че изпраща в Специализираната прокуратура и КПКОНПИ документи за евентуално извършено престъпление от страна на Кацаров.

Ще понеса опитите на политическа партия ГЕРБ да ми отмъсти за изнесените факти за управлението на държавата и болниците, като ме оклевети и злепостави пред обществото.

Не съжалявам за това и ако времето можеше да се върне, пак щях да го направя, защото хората заслужават да знаят истината за корумпираното управление, донесло толкова беди на цялото ни население, не само в сферата на здравеопазването„, заявява в публикуваното на сайта на ЦЗПЗ изявление д-р Стойчо Кацаров.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.