Цирк „ГЕРБ“: Тарикат мъж не писка, ровиха тенджури-менджури, аз кюлчета не съм имал, кълна се във внуците (ШОУТО + ВИДЕО)

8 3 852

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов изнесе поредното представление на цирка „ГЕРБ“ в компанията на бившия министър на финансите Владислав Горанов и Томислав Дончев. Формалният повод за комичната театрална постановка бе уж да отговорят на обвиненията от МВР за извършени престъпления – рекет и пране на пари.

„На 12 декември насочвам доклад към Държавната финасова инспекция за проверка как се упражнява закона за хазарта. По-късно се установява, че хазартните оператори са отчели по-малки такси за организиране на хазартни игри.

Тогава имаше и брифинг на държавната финансова инспекция и имаше доклад за това през 2020 г. За втория доклад – липсата на доверие в агенцията за финансова инспекция, Асен Василев нарежда нова проверка. Но едва ли тези две години са достатъчни за основание – действия по неотложност.

Опитът на членове на изпълнителната власт по незаконен начин да се саморазправят с опозицията, не е промяната на българското правосъдие, която се очактва от българското общество“, посочи Горанов.

„Всички видяха, че това правителство не става. Откраднаха газа, чудят се как да откраднат зърното, направиха тока, хляба, олиото в пъти по-скъпи, заплашиха младежите от ГЕРБ. Значи тези хора не се шегуват.

Реклама

Асен Василев ги заплаши от студиото на националната телевизия. А те ли предизвикаха опашките за олио в Белград, Скопие, Брюксел? Това ли ви е промяната, питам ви? Чух, че обвиняват за неуспеха си редовите служители. Тъй като тече разследване, няма да казвам подробности. Но те ме свариха на масата, с децата ми. Беше толкова изненадващо. Претършуваха абсолютно всичко – като почнаха от кухнята, дивани, чинии, тенджури-менджури, всичко.

Оттам по двора, всичко пред детето се случва. Оттам където спя – дрехи, чорапи, всичко долу. И върви един и снима, белки да намерят нещо, злато и пари.

Никога не съм имал златни кюлчета, никога, кълна се във внуците (тук Баце се кръсти театрално, б.ред.). И няма и как да намерят като нямам.

Никога Горанов не ми е донасял пари, никога. Оттам просто хронологията- пак през двора, в по-високата къща – от гаражи, мазета, по етажите, до таванското, от таванското надолу, пак в двора, и не могат да намерят нещо да окажат. Тефтери, всичко“, разказа Борисов.

„Не трябваше пред детето да го правят. 24 часа в ареста никой не дойде да ме разпита, това им е неотложността. Тарикат мъж не писка, за Севда ми е жал и за детето“, просълзи се бившият премиер.

Видеото ТУК

8 Коментара
 1. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

  бахти грозника ,да се кълне във внуците си …..ужас

 2. Затвор за тиквата казва

  Много нагъл примат! Той бил Навални, а Рашков като Путин! Диктатор прост ти си точно копие на Путлер, но без ядрени оръжия. И не се кълни във внуци, че им вредиш. Скоро дс не плачиш! В затвора животно крадливо!

 3. Орлин Симеонов казва

  И преди и сега е явно с престъпни навици.

 4. GERB OVER казва

  От човек УБИЛ с пистолет ,взривил и застрелял с РПГ лично 10 души и наредил убиване на още 200 човека не може се уплаши от кълнене във внуците пълен дегенерат и боклук

  “СУН ДЗЬ“-Изкуството на Войната гласи УДАРИ ВРАГА ПО НАЙ-МИЛОТО
  В случай с престъпника БОКО най-милото са касичките и касиерите
  Трябва да се ударят НАЙ-доверените му касиери ;
  Братовчеда РАДИ
  ИВАН САЗДОВ,
  ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ,
  АЛЕКСАНДЪР ЧАУШЕВ
  ,ИВАН АНГЕЛОВ-Пилето,
  ДИМИТЪР НИКОЛОВ,
  ГЕОРГИ САМУИЛОВ-ИНСА ойл
  Пещерните АЛКОХОЛни братя

 5. Маркиза дьо Сад казва

  Аз бих ви натъпкала с барут и бих ви взривила през ….Или бих ви приложила много екзотични и атрактивни ЗАВЪРШЕЦИ, които съм чела в МАФИОТСКИТЕ КНИГИ!!!

 6. !!! казва

  Оо, даже си чела нещо!

 7. Маркиза дьо Сад казва

  “ Някои птици не са предназначени да бъдат поставени в клетка, това е всичко. Перата им са твърде ярки, песните им са твърде сладки и диви.“ Стивън Кинг

 8. Маркиза дьо Сад казва

  ИСУС: „НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ ДИАМАНТИТЕ НА СВИНЕТЕ““

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.