Само в Narod.bg: Скандал тресе Нова ТВ, кой забремени синоптичката Стефани? (подозират партиен лидер)

6 6 273

Грандиозен скандал тресе Нова с поредната забременяла синоптичка, разкри източник на Narod.bg от нюзрума на телевизията. Според нашия информатор зад преждевременното излизане в отпуск по майчинство на екзотичната Стефани Обадяру стои любовната намеса на застаряващ партиен лидер с афинитет към тв водещи.

С бременността на Стефани Обадяру отново зейна дупка в прогнозата за времето, защото другите две титулярки Никол Станкулова и Гергана Малкоданска също не са на работа, след като станаха мами за втори път.

Появата на екзотичната Стефани с майка българка и баща нигериец беше свързана със съмнения, че тя е новата тръпка на партиен лидер, който има слабост към синоптичките.

Репортери от нюзрума на телевизията подчертаха, че непохватната и закръглена дама била наложена със сила от Вяра Анкова и шефа на новините Илия Дафов.

Реклама

Двамата били непреклонни, че именно тя трябва да се появи на екран, въпреки че опитите ѝ да води прогнозата за времето будели присмех у колеги и зрители- – лапсуси, глуповато хилене пред камерата и тотална неадекватност.

За капак на всичко Стефани забременяла набързо и се наложило да показва ѝ партньора си заради все по-сериозните слухове кой може да е бащата.

Официалният ѝ мъж се оказал напълно неизвестен футболист от… „Витоша” Бистрица.

Сега в Нова телевизия очакват поредната метреса, която ще бъде спусната от Вяра Анкова, която години наред умело обслужва прищевките на партийния си лидер.

6 Коментара
 1. Тинчето Спасова казва

  Този Баце голем ебач че излезе.
  Мис Гащи, Натали, сега и още една синяпичка.
  Mале, Мале!!!
  А него кога ще го обременят (забременят)?

 2. Тинчето Спасова казва

  Админчето, що ми изтри коментара?

 3. 2038 младата 28 год ЕМА ЙОВЧЕВА/Борисова/ се кандидатира за поста министър председател от водещата партия К.Р.А.Д-Корумпета за Разграбване Администрацията на Държавата
  2042 младия ОБОНГО ОБОЙКО ОБАЯДУРИ бе предложен за министър на Отбраната зад него застана инициативен комитет на служители на ВКР Банкя и наследници на ПГУ ДС

 4. Мариана Сумистката казва

  Синоптичката Стефани, дошла да разкраси ефира и да раздвижи болните мозъци има силно татарски произход- ПЕРУКА (прикриваща плешивост), ГОЛЯМА УСТА, достийна да лапне цял КРОКОДИЛ, въобще всички необходими качества да срази българската публика. А перверзните болни мозъци цъкат ли, цъкат.

 5. Доц. д-р Гиньо Кологов - акушер-гинеколог казва

  И ся всъщност кой е забременителя на Стефката Обонгору? Пак ли Тиквун? А него самия кога ще го забременят?? Крайно време е да го пратят при Бай Ставри в ЦСЗ да го обгрижва изотзад!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.