Мъжът на Pi ar Sevi Boiko лапа 11 000 лв. заплата в „Булгартрансгаз” (калинките на ГЕРБ още са на власт)

14 4 338

Какво прави съпругът на Севдалина Арнаудова, позната и като Pi ar Sevi Boiko от есемеса на Иван Гешев, в ръководството на „Булгартрансгаз“?

Ако този човек има необходимото образование, ако е много добър специалист и експерт, независимо че е съпруг на Pi ar Sevi, трябва да остане в „Булгартрансгаз“.

Аз лично обаче много се съмнявам в неговата компетенция и в това заслужава ли да взима заплата от 11 000 лева.

Това каза пред fakti.bg Методи Андреев, преподавател, бивш народен представител и председател на Комисията по досиетата.

Според него през първите 100 дни от управлението си правителството е трябвало да прегледа различните регулатори.

„Например Комисията за защита на конкуренцията. Настоящият състав на КЗК съществува от времето на Бойко Борисов. През годините Комисията се правеше на ощипана и не забелязваше монополите, които олигарсите на ГЕРБ създаваха в различни сфери на българската икономика.

Реклама

Тази КЗК остава същата. Наивно е да разчиташ тя да бори монополите и да се бори със спекулата. Няма как, тези хора са зависими. Правителството закъсня със смяната на съставите на регулаторите.

Насилиха се да сменят Комисията за енергийно и водно регулиране и нападнаха, според мен необосновано, бившия председател на КЕВР, но пък оставиха състава на Комисията за защита на конкуренцията, Комисията за защита на потребителите и куп други такива комисии, чиито настоящи състави са назначени по времето на ГЕРБ.

Например Комисията за финансов надзор – там има откровени гербаджийски калинки, които продължават да защитават изцяло безобразията, вършени по времето на Борисов.

Смяната на тези регулатори е възможна и е нещо, с което правителството закъсня. Обстановката е необичайна и сложна. Трябва да може да се разчита на наличието на обективни и независими регулатори. В момента те нито са обективни, нито са независими“, обясни Андреев.

Той е на мнение, че воденето на битка с главния прокурор Иван Гешев не пречи в същото време на важни позиции в регулаторите да бъдат назначени честни и кадърни хора.

„И то назначени бързо, за да може правителството да разчита на регулаторите. В противен случай регулаторите ще правят същото, което правеха и по времето на Борисов, защото са зависими.

Ето затова не мога да дам положителна оценка на първите сто дни на правителството. Желание има, но компетентност няма, действия няма. С голо желание нищо не става“, завърши Методи Андреев.

14 Коментара
 1. йййй казва

  Тоя льольо стана за посмешище на цяла България с реването си.
  А когато тулупа ебеше жена му на ревеше 🙂

 2. ЖОРО МАХАЛОТО казва

  този лопатар първо да да си изреже рогата ,а и защо още не е изритан от работа

 3. Мариана Сумистката казва

  ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА.

 4. Мариана Сумистката казва

  Ще се постарая да събера информация за заплатата на загиналия при военните учения ПИЛОТ .

 5. Со керез казва

  И кво? Бабите им от Индия до Европа вървели с вдигнати поли, а мъжете им сводничели.

 6. Мариана Сумистката казва

  А СУВЕРЕНЪТ СЕРЕ ли, СЕРЕ….

 7. Мариана Сумистката казва

  Един от потресаващите случаи на явно и зрелищно ПРЕВЪЗХОДСТВО на ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ е, когато изкуственияат интелект отказва да признае, че е бил създаден от човека.

 8. Мариана Сумистката казва

  “ Компютърният червей е вид зловреден софтуер, който разпространява свои копия от компютър на компютър. Червеят може да се репликира без никакво човешко взаимодействие и не е необходимо да се свързва със софтуерна програма, за да причини щети.“

 9. йййй казва

  Мариана Сумистката реве за уй, ама нема .

 10. Мариана Сумистката казва

  ГНИДИ, месещи се в руската или глобална политика, могат само да те просълзят.

 11. Мариана Сумистката казва

  Евентуално, можете да служите само като БЪРСАЛКА и ТРАМПЛИН на УКРАИНЦИТЕ….

 12. ГЕРБ=крило на РУСКАТА МАФИЯ казва

  Мъжлето на палавата Арнаутка е син на офицер от ДС /повечето от школовани в Россия/
  Албанката Арнаутка е дъщеря на милиционерския шеф на РПУ СВОГЕ което е под контрола на Милционерски ДСкръг “’ПРАВЕЦ“ с щеф ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ руски КГБрезидент и бивш шеф в ЛУКойл Бургас
  Като руски резидент ЗЛАТЕВ контролира всички РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ проекти на БГ територия а като дерибей на областите ПРАВЕЦ,СВОГЕ,БОТЕВГРАД нищо НЕ става без неговото съгласие и участие .Същия мести полицейските босове на трите града като пешки а като ментор на БОКО мафиота му натрапва министри в управлението на ГЕРБ
  Мъжлето работи в арабския консорциум “Аркад“ но зад него стоят РУСКИ ДЪРЖАВНИ ФСБ капитали и денги свързани с режима на диктатора ПУТИН

 13. Lucid & Ferrous казва

  Албанката Арнаутка…
  Я не ни разсмивай, други наименования за циганин са „черкез“, капанската ми баба викаше на циганите черкези, татар – норвежците и шведите ги наричат татари, арнаут – по русенския край викат на циганите арнаути.
  В Албания и България, както и на настоящата тепитория на Турция са заселени най-много индийско-испанско-марокански цигани. вж. Forced population transfer in the Ottoman Empire.

 14. Lucid & Ferrous казва

  А иначе, индивидите с гени от макаци се разпознават по тироида независимо дали са от Хомо Флоресиенсис, Хомо Лузоненсис, Хомо Наледи и др.човекоподобни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.