Бойко Рашков показа документа! Борисов избягал от МВР, защото отказал да напусне БКП

3 3 944

Бойко Рашков опроверга прокуратура, която вчера обясни, че няма досъдебно производство срещу вицепремиера Асен Василев за престъпление по служба. „Свикнахме прокуратурата да лъже”, отсече МВР министърът и показа документа пред камерата на Би Ти Ви.

По повод арестите МВР разполага с три източника за ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова.

– Сигнал от „Боец“

– Показания на Васил Божков

– Доклад на АФИ за липсата на 559 млн. лева

Българската прокуратура в сегашния й състав неглижира този факт. Значение за нея обаче имат лицата, които трябва да понесат съответната отговорност, ясен е Рашков.

Реклама

По този случай АФИ е констатирала над половин милиард лева, това за прокуратурата няма значение, тя е размотавала случая. Двама прокурори са възложили проверки и от тях няма никакъв ефект дори и след пет години.

Сестрата на Севдалина Арнаудова работи в Главна дирекция „Национална полиция“, уточни още вътрешният министър като коментар дали има теч на информация по случая.

Представителите на Европейската народна партия очевидно не знаеха обстоятелствата около ареста на тримата от ГЕРБ. Не знаеха за комунистическото минало на инж. Бойко Методиев Борисов, който е напуснал МВР, защото не е искал да се деполитизира, по онова време е бил член на БКП, напомни Рашков и показа документа за този отказ.

Бойко е бил свързан и с организираната престъпност, дали това се знае от председателя на ЕНП Манфред Вебер?

Може би трябва МВР да събере всички материали за инж. Бойко Методиев Борисов и да ги изпрати в Брюксел, за да не се налага ЕНП да харчат пари за командировки до София, предположи вътрешният министър.

3 Коментара
  1. Маркиза дьо Сад казва

    Послучай политическо или неполитическо минало, Манфред Вебер, социалдемократическата партия в Германия, както и политическите опоненти на социалдемократическата партия в Германия. ще научат за гаврите и униженията.;24- часово сателитно наблюдение, интелектуални и други кражби, дискриминация и блудстване с човешкото съществуване биха могли да потресат изоснови дори и най- студените немски политически слоеве.

  2. Градинаров казва

    БОЙКО не е бил комунист , защото той лично многократно е заявявал , че дядо му е убит от комунистите. Да не би да става дума за другият му дядо , който е убит от фашистите ? Баба му била убита от земеделците.

  3. Д-р Менгеле казва

    А приматът от Банкя е убитак от генетиката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.