След новина на Narod.bg: Разследват Бойко за партийното ауди А8 за 270 000 лв.! Лимузината била специално за него (ДОКУМЕНТИ)

1 4 410

Бойко Борисов става обект на разследване за харченето на партийната субсидия на бандата ГЕРБ след разкритие на Narod.bg. Става въпрос за купуването на скъпарско „Ауди“ А8L за 270 000 лева, за което първо Narod.bg съобщи. Сделката е осъществена с пари, отпуснати по Закона за политическите субекти, т.е., от бюджета, който всички българи пълним с данъците си.

Оказа се, че в луксозната лимузина може да се вози само лидерът на шайката Бойко Борисов.

От документите, които Narod.bg публикува, стана ясно, че аудито струва на партията (чрез държавните пари – б.р.) впечатляващите 268 хиляди и 612 лева с ДДС срещу 450 конски сили.

Реклама

Любопитната подробност е, че ГЕРБ са купили аудито не от официалния вносител на марката у нас, а от частна автокъща в „Бояна“, което подробно описахме.

“Тогава още г-н Цветан Цветанов купи автомобила и той бе даден на НСО, за да обслужва г-н Бойко Борисов, защото службата страда от липса на автопарк. Старият автомобил ни бе върнат от НСО и го продадохме за 120 хил. лв. С тези пари и добавка от партията закупихме новия и отново го предадохме на НСО, за да може службата да го ползва за транспорта на г-н Борисов”, обяви в своя защита административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, сключил сделката с пълномощно от Баце.

“Смущаващо е, че освен продавача и купувача такива документи имат само НАП и КАТ. И те изтичат именно от някоя от двете служби, за да се търси евтина сензация”, оплака се гербопитекът Паунов, след като Narod.bg осветли безумното харчене на пари от мафиотската структура ГЕРБ.

Немската машина е модел A8 L 60 TFSI, дълга база, разполага с мултимедийни екрани за задните седалки и 460 конски сили под капака, за да осигурят подобаващ луксозен транспорт на отрасналия с филия свинска мас Бойко Борисов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.