СОФРА КОАЛИЦИЯ: БСП министърът Георги Гьоков гуляе на тайна сбирка с кметове от ГЕРБ

5 3 383

Социалният министър от БСП Георги Гьоков е бил на тайна коалиционна софра в компанията на кметове от ГЕРБ, разкри източник на Narod.bg от „Позитано“ 20.

Според данните Гьоков бил придружаван от заместника си Иван Кръстев, шефа на кабинета му Стоян Мирчев и от бившия червен депутат от Русе Добрин Данев, който се сочи и за организатор на сбирката.

Коалиционната софра се провела в общинска вила в русенското с. Пиргово, община Иваново.

От страна на шайката ГЕРБ на частното парти разпускали кметът на Иваново Георги Миланов, кметицата на Щръклево Цветелина Михайлова и общинският председател на партията на Борисов Кольо Пеков.

Реклама

Разбира се, няма лошо един министър да общува с всички кметове. Въпросът тук е защо това се случва тайно, на софра, а не в официалните институции, където е мястото за подобни срещи?

Явно злополучното управление на социалния министър не се отразява на апетита и настроението му, щом има време да си прави вечеринки с уж политически опоненти, свързани партийно със СИК покрай своя лидер Бойко Борисов, на фона на нарастващото социално недоволство.

Не е ясно дали нерегламентираната сбирка е получила „благословията” на двете партийни централи, но изглежда извън камерите ГЕРБ и БСП съвсем не са опоненти.

Това не е първият пример за политическо лицемерие, но е един от малкото, в който е въвлечен действащ министър, който е един от най-приближените хора на Корнелия Нинова.

5 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  МАНГАЛИТЕ дето си прехвърлят топката на терена….

 2. Мариана Сумистката казва

  Сган, властваща над паплач…. Нито арести, нито заплахи могат да укрепят устоите на откачената ви нация….

 3. Со керез казва

  Прагът отдавна е преминат – 97% от ТОВА население е с гени на макаци, т.е. не са чист човешки вид, а човекоподобни.
  Макакът не е примат, полу-примат е, има опашка. Заради гените от макаците, човечеството страда от около 3 000 автоимунни заболявания и около толкова генетични. Nota Bene: Приматите НЕ СТРАДАТ ОТ АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ! Няма примати с диабет, левкемия, шизофрения, псориазис, язвен колит, рак на колона, ревматоиден артрит и т.н.
  Приматите имат само 2 типа кръвни протеини. Ние хората – 8, като макаците.
  И тъй като циганската проказа е широко отключена, се получава акумулиране на нечовешки гени – детето на пастира на един кравар никога няма да може да говори защото няма човешко гърло и човешки гласни струни.

 4. Со керез казва

  Какъв Герб, какво БСП, патриотари и АБВ-та – Всичко е ЦИГАНСКА МАФИЯ.

 5. Plamen казва

  Доказано е 90% от хората използват 8% от мозъка си, с което, натоварват мозъкът на другите на 100%!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.