ТОП адвокат: Бойко е като наркобарона Пабло Екскобар

7 2 273

„От това, което говореше колегата Менко Менков, останах с впечатление, че вече се готви нещо наистина неприятно.

Ще има, според мен, повдигане на обвинения и привличане като обвиняем на премиера Кирил Петков и призовавам хората, които наистина са мислещи, смислени и уважават демокрацията да се противопоставят на това нещо, което ще се случи в близките дни.

По същия начин като нахлуването на башибозука на Гешев в президентството“.

Това обяви топ адвокатът Михаил Екимджиев по повод заканите на адвоката на най-известните престъпници у нас – Менко Менков, защитник и на Бойко Борисов, че ще съдят Кирил Петков заради ареста на Буци. В престараването си Менко дори нарече Баце „икона“…

Реклама

По думите му той „не е изненадан“ от освобождаването на бившия премиер Бойко Борисов от ареста и е очаквал такова развитие на нещата, след като е разбрал, че от МВР са уведомили СГП и са назначени наблюдаващи прокурори по досъдебното пространство.

Екимджиев коментира думите на адвокат Менков, че сме се върнали през 40-те години на минали век с действията на МВР при задържането на Борисов.

„Не трябва да се връщаме през 1949 г., а през 2010 г., когато в 5:00 ч. сутринта влизаха да обискират къщите на техни политически опоненти насочваха автомати с лазерни мерници към децата и жените им, които спяха по това време.

Мъжете бяха изкарвани голи или полуголи на студа, докато МВР заснема унизителните им пози и всичко това градеше иконичния образ на ранния ГЕРБ като една антикорупционна партия“, каза пред bTV юристът.

Екимджиев оприличи поддръжниците на Бойко Борисов на тези на Пабло Ескобар, които са чакали кокаиновия крал пред ареста и са скандирали неговото име.

7 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Всички порнографски материали, както и защитата от обвинения срещу фашизъм, ще бъдат предосатвени безвъзмездно на нашите дрогиращи се младежи с цел установяване на истината за наркобарона цар КИРО. Всяко евентуално съприкосновение със закона е невъзможно, тъй като младежта е цветът на нацията, пардон, разцветът на нацията. Тя повежда говедата към светли идеали за свободни от дрога и плюнки сътрудничества, в смисъл че разкаялите се дрогиращи се, които оплакват съдбата си на такива. Месата по барикадите говорят за техния младежки плам, дръзновение и отчайващ сблъсък с реалността. Реалността, която понякога е плод на халюцинации и разкъсващи самопризнания, на призиви и окончателни диагнози с нестихващ фашистки акцент.

 2. Мариана Сумистката казва

  Задраскайте „които“ в третото изречение.

 3. Матриал казва

  Шопаря от Банкя- да ПАСЕ патки
  , но з това не стая..

  Примитив.
  Срам и пазор

 4. Матриал казва

  Шопаря от Банкя- да ПАСЕ патки
  , но и за това не стая..

  Примитив.
  Срам и пазор

 5. Кирил казва

  А ти кой си бе Екемджиев? Мислиш ли, че сме забравили Цалапица? Плиткоумно говедо, самозабравило се! Ще дойде и твоето време. Чакай и се надявай!

 6. Красимир казва

  А ти кой си бе Екемджиев? Мислиш ли, че сме забравили Цалапица? Плиткоумно говедо, самозабравило се! Ще дойде и твоето време. Чакай и се надявай!

 7. ГЕРБ=МАФИЯ казва

  2018 известното американско списание за геополитика“Foreign Policy“ рупор на Демократическата партия излиза със статия за бг премиер БОКО че е НАЙ-големия МАФИОТ на Балканите
  Премиера на БГ пише Форин Полиси НАДминава по мафиотски престъпни схеми дори доказани мафиот като ХАШЕМ ТАЧИ с прякор “ЖИВОТНОТО“/косовски лидер/
  Хашем Тачи военнопрестъпник участвал в много убийства и отвличания на сърби ,както в рязане на органи от живи хора /хиледи сърби/ препродажба на органи,трафик на турски хероин ,кокаин ,проститутки и оръжия

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.