Само в Narod.bg: Кметове от ГЕРБ спретнаха тежки софри, празнуват края на рекета от Борисов

0 3 160

Емблематични кметове от ГЕРБ снощи са вдигнали тежки софри, за да празнуват арестуването на рекетьора Бойко Борисов, признаха пред Narod.bg източници от вдигнатата под пара централа на престъпната партия.

Управниците събрали приятели на тънки питиета и мезета, за да почерпят, че е дошъл края на дългогодишното изнудване, на което били подложени от страна на своя лидер с отчитане на финансови потоци към чекмеджето.

Реклама

За далаверите, обаче, те самите си залагали главите с подписи под фалшифицирани документи за обществени поръчки, които при детайлна проверка щели да ги изпратят в съседни килии, коментира информаторът на Narod.bg.

Показателен за отношението към Буци е фактът, че след като гръмна новината, която България чака толкова дълго време – „Бойко Борисов е арестуван”, пред „зайчарника” в Банкя се събра протест, на който присъстваха младите гербопитеци и бившите министри от ГЕРБ, сега депутати.

На седянката, заформена като демонстрация на подкрепа, липсваха кметовете, които години наред са във властта, за да изпълняват криминалните повели на своя лидер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.