Първо в Narod.bg: Менда Стоянова пропя, Бойко отива в затвора!

1 10 250

Опасно близката до Бойко Борисов бивша шефка на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова е пропяла за схемите на ГЕРБ! Брилянтен източник на Narod.bg разкри, че с доказателствата за рекет, предоставени от Васил Божков и с показанията на бившия депутат от ГЕРБ Менда Стоянова осъдителните присъди за Бойко Борисов, Владислав Горанов и пиарката Севдалина Арнаудова са гарантирани.

Това обяснява защо първоначално Менда бе в списъка с арестувани като четвъртият в пранги, а след това изведнъж името ѝ отпадна и тя остана в страни от цялата акация.

Реклама

Менда пропя, за да спаси кожата, това е истината. Бившата депутатка се е съгласила да сътрудничи на разследването, което вещае лош край за кохортата на Бойко Борисов.

По същата причина по-рано днес дойде новината, че Менда Стоянова няма да съди МВР за неволната или волна грешка, допусната в прессъобщението на министерството с имената на задържаните, сред които беше посочена и тя. 

„Нямам намерение“, каза пестеливо бившата шефка на парламентарната комисия по финанси и бюджет, запитана дали ще търси съдебна отговорност за „гафа“, който се оказа съвсем премерен ход от страна на МВР. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.