МЪЛНИЯ в Narod.bg: Престъпници около ГЕРБ готвят покушение срещу Бойко Рашков!

4 3 823

Арестът на главата на мафията ГЕРБ – Бойко Борисов, разтърси из основи престъпната партия. Бивши министри, депутати, бизнесмени с обществени поръчки за милиони и техните работници излязоха на протест срещу законова процедура каквато е слагането на белезници на бившия премиер за рекет над Васил Божков.

Попаднали в ъгъла, престъпни структури около ГЕРБ подготвят физическа саморазправа или нещо по-лошо с вътрешния министър Бойко Рашков, който единствен се осмели да започне работа по разкриването на престъпленията на бившите управляващи и лично на Бойко Борисов, разкри информатор на Narod.bg с контакти в хунтата.

Реклама

„Протестът“ на ГЕРБ се премести от МС пред Министерството на вътрешните работи

Засега е ясно, че мутрите на Баце ще опитат да атакуват физически МВР министъра, неслучайно „протестът“ на гербопитеците в момента се отправя от Министерския съвет към Вътрешното министерство.

Дали мафията ще успее да се саморазправи с Бойко Рашков, зависи изцяло от НСО и службите, които също са наясно с готвения атентат, потвърди източникът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Наблюдател казва

  Много работа имат да свършат още полицаите. Арести за крадливи герберски бизнесмени, аверчета, гербави бивши министри, а след сваляне на имунитети и арест на депутати.

 2. Градинаров казва

  Аз харесвам гербаджиите , защото имат някак си интелигентни физиономии ! Все едно , че са завършили езикови гимназии.

 3. Тиква Банкянкска казва

  Само селяци на тоя протест

 4. Хобит казва

  Ще ги нарежем на парчета великите мафиоти.
  МмЕйчета , лайнометчета и духачи псевдо претъпници
  Герберска смрад

  да не си и помислят

  Сложете охрана на човека. Веднага . 24 часа

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.