Защо оковаха Бойко? Изнудвал Черепа за 10% от лотарията, грабежът „Хемус” и пране на пари – присъдата е до 6 г. затвор

2 4 279

Изнудване на Васил Божков за 10% процента от оборота на лотарията му. Това е обвинението срещу Бойко Борисов, по което лидерът на ГЕРБ и бивш премиер е задържан.

Реклама

Засега се разследва в период от 2014 г. насам, но не се изключва и той да бъде променен. Засега Борисов е задържан за 24 часа, но досъдебното производство е образувано именно за изнудване, пише 24 часа.

Разследва се и източване на средства от магистрала „Хемус”, както и склоняване на евросредства и пране на пари. По обвинението за изнудване Борисов може да получи от една до шест години затвор и глоба от 1000 до 3000 лева.

2 Коментара
  1. Мариана казва

    А изнудване на сутеньорите и почерпките не предстои ли да разследват? Както защо психопати държат юздите на психопати от следствието?

  2. Мариана казва

    В смисъл, приемане на подкуп и изнудване са толкова различни,като партийните интереси на Герб и на ДПС. Но пък не се самоизключват…. А… болните от шизофрения вредни ли са? Трябва ли да бъдат лекувани, отстранявани?При положение, че може да ви „резнат“интернета, както и тръбите на кислородния апарат безнаказано. А СУВЕРЕНЪТ СЕРЕ ЛИ„ СЕРЕ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.