Само в Narod.bg: Мая се фука с кредитна карта от банката на Маджо, а не плаща ток – дължи 922 лв. (ДОКУМЕНТ)

2 2 388

Мая Манолова има кредитна карта с огромен лимит от „Интернешънъл Асен банк”, собственост на боса на Бойко Борисов – Младен Михалев – Маджо, но отказва да си плаща сметките за ток, разкри дама от обкръжението на кюстендилката пред Narod.bg.

Оказа се, че устата блондинка виси с две неплатени сметки към ЧЕЗ за софийския си апартамент на ул. „Русалийски проход” в кв. „Хладилника”.

Реклама

Едната е на стойност 457,04 лева, а другата за 462,48 лв. Заедно с нестойката за прослочено плащане за минал период от 2,59, Мая Манолова дължи общо 922 лева и 11 стотинки на енергоразпределителното дружество.

Куриозното е, че богатата социалистка, която си направи своя партия, но не успя да  се промуши в редовния кабинет на изборите на 14 ноември 2021, може да остане без ток, защото опасността да ѝ резнат жицата заради неплатените сметки е все по-голяма, призна дружката на Мая.

2 Коментара
  1. Мариана казва

    Изнудването е основният поминък на храчки от всички слоеве на татарско- циганската цивилизация!!!

  2. Мариана казва

    От проучването виждам, че показвате фактури като проститутка природните си дадености…..Лесно е да се зарине всичко човешко и стойностно с подобен вид наслояване. Гнус, гнус, гнус….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.