СМЯХ в Narod.bg: Кметицата от ГЕРБ Румяна Самоковарева крие зет като мед – снима се гол за мъжки списания

2 7 162

Сръчната в далаверите кметица от ГЕРБ в пловдивското с. Крумово Румяна Самоковарева крие зет като мед, който се снима чисто гол за… мъжки списания, научи ексклузивно Narod.bg.

Николай Бончев и жена му Таня Самоковарева – Бончев

Бившият защитникът от „В“ група Николай Бончев е женен за кметската щерка Таня. Ритнитопковецът не успял да пробие във футбола, но за сметка на това изгря в индустрията за възрастни. Narod.bg умишлено цензурира снимките на кметския зет, защото в оригиналния им вид са прекалено пошли за публикуване.

Съпругата на палавия футболист е кметската щерка Таня

Реклама

36-годишният бивш играч на Евроколеж (Пловдив) преди години се среща с фотографа Бентли Рейс в Германия и решава да опита няколко самостоятелни порно снимки и видео. Зетят на Самокорварева избрал е да се представя с „артистичното” името Джак Уорд.

Бончев се снима и в чалга клипове, като най-голямото му попадение е видеото на Азис към песента му „Мразиш“, където се въргаля в едно легло с Краля на фолка.

Бончев е от Пловдив, където завършва Европейския колеж по икономика и управление със специалност Корпоративна икономика.

Занимавал се професионално с футбол, бил е защитник още в Сокол (Марково), Елегант, Левски (Карлово) и Хебър (Пазарджик).

2 Коментара
  1. Со керез казва

    по ТИРОИДА се разпознават.

  2. Корифей Ботушеф казва

    Мръсната пяна на обществото винаги избива на повърхността!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.