ГЕРБ „блесна” в САЩ: Ако не мислят за схеми с бюджета, мислят за схеми с Русия! (Кирил Петков алармира Камала Харис)

2 2 659

„Едни и същи хора, когато не мислят за схема с националния бюджет, мислят за схема с Русия“, това заяви премиерът Кирил Петков по време на срещата си с бизнеса в София Тех Парк.

Под „едни и същи хора” премиерът очевадно има предвид крадливото бивше управление на Бойко Борисов, който само с руския „Турски поток” похарчи заради газопровода на Москва над 3 милиарда лева!

Министър-председателят направи изказването в контекста на провелия се разговор между него и вицепрезидента на САЩ Камала Харис.

Премиерът допълни, че двете страни са на мнение, че проблемите с корупцията у нас имат геополитически характер, клонящ към Русия.

Реклама

„Борбата срещу корупцията и борбата срещу влиянието на чужди страни, е борбата срещу тези хора да ги осветлим, да ги изчистим, а българската среда да бъде почистена. А тя ми каза (Камала Харис б.р.), че това важи за целите Балкани“, подчерта Кирил Петков.

„Трябва да работим заедно и да работим в един глас. Това е проблем на целия източен фланг“, били думите на Харис.

„Когато гласуваш за промени в конституцията, които ще те вкарат в затвора – няма да го направиш. Наистина до голяма степен имаме превзети институции“, категоричен беше министър-председателят.

По думите му основната отговорност за ситуацията с корупцията у нас е на прокуратурата.

2 Коментара
  1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    този кон ,негроид ли е мулат ,метис няма работа тук

  2. Со керез казва

    Не бе Веждьо, това е ромска кобила.
    Кирчо, Кирчоо, ако хората не мразеха толкова примата от Банкя и просташката му свита, ти премиерство нямаше да видиш.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.