ИЗОБЛИЧЕН: Тошко Попов с „белия нос” цъфна на конгреса на ГЕРБ

0 7 533

Маскиран с тъмни очила, кметът на Пазарджик Тодор Попов, отявлен фен на спускането по бели магистрали, е бил забелязан да влиза на конгреса на партията на Бойко Борисов, който се проведе вчера в София.

Не е ясно дали пещерецът-милионер е официален гост на събитието или е отишъл по собствена инициатива, за да заздрави контактите си с видни политици и да търси от тях лобиране и подкрепа или да им се жалва и търси защита срещу разследващите органи заради започналите срещу него серия от проверки.

Пазарджишкият кмет с престъпен нрав Тодор Попов е обект на разследвания, които по обясними причини не се водят от местната прокуратура и следствие.

Близостта на Попов с бившите управляващи напоследък носи значителни негативи на ГЕРБ в Пазарджик.

На практика това показа, че ГЕРБ през цялото време тайно са се договаряли с Тодор Попов и са подкрепяли неговото управление, докато публично за пред хората са се престрували на негов опонент и са уж са критикували лошото му управление.

Реклама

Двуличието на ГЕРБ в Пазарджик е лош политически знак и ерозира и малкото останало доверието към апашите на Бойко. Особено впечатляваща е проявата му на последните местни избори.

ГЕРБ на практика излъгаха, че техен кандидат за кмет на Пазарджик е бил един достоен човек, като бившият шеф на пожарната Иван Панайотов.

Поведението им след изборите показва, че през цялото време тайно са подкрепяли не собствения си кандидат, а именно Попов и неговото управление.

И сега в Общинския съвет в Пазарджик групата на ГЕРБ подкрепят всяко искане на кмета, в това число и за разпродажби на общинско имущество или за увеличаване на местните данъци и такси.

Из публикация на екипа на общинския съветник в Пазарджик Благо Солов

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.