Шайката ГЕРБ избира лидер, Баце пак е фаворит

6 1 424

Бойко Борисов ще бъде избран днес за нов четиригодишен мандат като председател на шайката ГЕРБ. Националното събрание на бандитската партия се събира днес за да избере лидер, други кандидати за поста, разбра се, няма… Не се очакват съществени промени и в ръководните органи на партията.

Мафиотската структура, маскирана като партия, ще проведе VII Национално събрание в зала 3 на Интер Експо Център в София. В събитие ще участват близо 1 100 делегати и гости от всички областни структури на партията в страната, ръководството на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и председатели на общински съвети от ГЕРБ.

Събранието ще премине при следния дневен ред:

1. Отчет на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ;
2. Отчет на Контролната комисия на ПП ГЕРБ;
3. Избор на председател на ПП ГЕРБ;
4. Избор на заместник-председатели на ПП ГЕРБ;
5. Избор на членове на Изпълнителната комисия;
6. Избор на членове на Контролната комисия на ПП ГЕРБ;
7. Разни.

Реклама

Очаква се Борисов да представи своя анализ на актуалната политическа обстановка и да отправи своите послания към структурите на партията.

Буци е председател на ГЕРБ от 10 януари 2010 г., а преди това е неформален лидер от създаването на партията на 3 декември 2006 г., като в периода 2006-2010 г. партията формално се ръководеше от Цветан Цветанов.

За последно сикаджията бе преизбиран за лидер на ГЕРБ на 26 ноември 2017 г. Баце е поредният лидер на партия, провалила се на серията парламентарни избори миналата година, който запазва поста си.

Борисов все още е далеч от рекорда за най-дълго управлявал партията си лидер, той се държи от Красимир Каракачанов, който оглавяваше ВМРО 25 години, следван от Ахмед Доган, който бе начело на ДПС 23 години.

6 Коментара
 1. Тина казва

  ГЕРБ с Борисов бързо се срина надолу.Доказателствата на служебния кабинет са за милиарди раздадени без контрол и отчет. Прибраха и дадоха на наши хора бизнесмените.Нямат отговор на основни въпроси, които вълнуват обществото.Отвличат ни вниманието със стари опорки на въпросите.С Рашков станаха ясни скритите тайни на ББ.Отговарят с лъжи, които са обида за всеки разумен и почтен човек.Очевидно стана,че в институциите има още хора на Борисов и ГЕРБ. На 11-ти юли масово се гласуваше с машини,а не с хартиени бюлетини.Гласуващите за ГЕРБ в кабинет Борисов1 бяха 1 млн. 80%.След 4-ти април беше неъзможно коалиция с ВМРО,Симеонов, Марешки,Сидеров с 1-2% а за ГЕРБ 500 хил. 20%.Борисов вече се радва и на 20%.Иска да се върне на власт.С ДПС 9%.и с новата коалиция с Триадата от ГЕРБ,ДПС, Израждане с Костя Копейкин са на 7 място едва прескочиха 4% останаха в опозиция.Не са фактор и остават в черните страници на политическата ни история. Под заглавието Позорът на един провал за промяна.Борисов разруши всичко старо нищо ново не построиха с ГЕРБ.Борисов не може да се примири, че вече няма да има власт и имунитет за престъпленията си като премиерЗатова Борисов и Пеевски станаха депутати. Депутатите в НС имат много доказателства скоро ще поискат имунитета и на Пеевски и на Борисов.Остана само гражданин като председател на ГЕРБ. В правова държава Закона важи за всички.Няма недосегаеми и над закона.

 2. !!! казва

  Че кой би се усъмнил? Тиквите тиква избират!

 3. Гуда от връо казва

  Щом е най-големият @диот от шайката е редно да им е главатар!

 4. Со керез казва

  Простьовци простьо си избират за лидер.

 5. Нели Колева казва

  За мен е абсолютно ясно,че промяна в ГЕРБ не трябва да се очаква.Тези събрания все по-вече заприличват на конгресите на БКП или КПСС.Нищо старо не е забравено,но и нищо ново не е научено.

 6. Конфуций казва

  Народ, който сам е отрязал главата си, мисли с гъзЪ си и се управлява от гЪзове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.