ГЕРБ изплю камъчето: Бойко се стяга за предсрочни избори, иска пълно чекмедже

5 1 294

Национален предизборен щаб на ГЕРБ трябва да представи стратегия за явяване на предсрочни избори – това, заедно с преизбирането на Бойко, беше големият зор на VII Национално събрание, за да се върне крадвилата шайка на власт и да започне ново пълнене на чекмеджета.

В приетата политическа декларация се изтъква, че България е изправена пред редица кризи, като са изредени опорките, за които вина, всъщност, носят управлявалите 12 години мафиоти от ГЕРБ:

Политическа нестабилност в страната и липса на ефективно взаимодействие между институциите;

Разделено общество;

Растящи от година цени на енергоносителите, които предизвикват мащабна ценова криза и безпрецедентна след 1997 г. инфлация, по-висока от средната за Европа;

Реклама

Чудовищна война, която се разраства близо до нашите граници и предизвиква глобална несигурност.

В документа се изтъква, че в тази ситуация, България се управлява от правителство и управляващо мнозинство, които нямат програма, кадрови потенциал и адекватни цели.

„В съдбовен исторически момент като днешния, управлението на България е поверено на коалиция между авантюристи, популисти, социалисти и псевдодемократи, които са обединени единствено от омразата си към ГЕРБ. Резултатът от тази управленска конструкция е, че правителството не само не е в състояние да разреши нито една от кризите, които протичат в българското общество, но и ги усложнява и задълбочава“, се посочва в текста на декларацията. 

С документа Националното събрание на ГЕРБ възлага на Изпълнителната комисия да работи за ново управление на страната, което да възстанови стабилността, политическия и междуинституционалния диалог, да създаде условия за икономическа и социална сигурност за гражданите и да отстоява геополитическата ориентация на България като страна член на ЕС и НАТО.

Пред партията стои и задачата да се сформират постоянни екипи, които да подготвят антикризисна програма за управление на България, както и национален предизборен щаб за явяване на предсрочни избори.

„България има нужда от политически модел, който предполага свободен избор, ясна отговорност и силно лидерство“, завършва документът на гербопитеците.

5 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  А, защо да няма НОВИ ИЗБОРИ?! ТЕ са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, СПЕШНИ, но преди това трябва да ДАДЕМ ОТГОВОРИТЕ на ВЪПРОСИТЕ за: НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ИСТИНАТА за Барселона,……………………., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“ при тяхното „управление“!!! ИСТИНАТА, СЕГА, ВЕДНАГА, НЕЗАБАВНО!!! НАРОДЕ????

 2. Со керез казва

  Защо пък не? Българите са с най-ниското IQ в Европа, дори румънците ни наричат идиотите на Балканите.

 3. шарлан казва

  само българин и питекантроп може да върне на власт тоя апаш

 4. майната казва

  Даааа, ГЕРБ разглежда България като баница, която не трябва да се прави ? Тя трябва да се яде ! А кой може най добре да кльопа ??? Буци разбира се !!! С помощта на Русия разбира се ! Газовата връзка с Гърция, веднага ще я построим за още 20 – 30 години ! Камчия ако не им стига на рашъните, ще им дадем какво ? Ами каквото си поискат !

 5. Со керез казва

  Буци разбира се !!! С помощта на Русия разбира се !
  Буци е мангасар, а мангасарът хвърля гьобеци във всички посоки. Паричките, къде ги направи от ISIS с петрол, оръжие и амфетки с помощта на Рашата ли са?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.