Гербери пред Narod.bg: Бойко стана като Тодор Живков, или ще се махне сам, или ще го изритаме

4 1 737

Бойко Борисов се превърна в своя любим работодател Тодор Живков – стои зорлем на върха на ГЕРБ и дърпа цялата партия към дъното. Гербери, настояли за анонимност, коментираха ексклузивно пред Narod.bg, че Борисов вече е точно копие на късния Тато, защото не се усеща, че сам трябва да сдаде властта, за да отпуши партията, поради което може да се стигне до вътрешнопартиен преврат.

Това ще стане, може и доброзорно, но няма да е на тая конференция, на която Баце ще получи нов 4-годишен мандат. Както вече писахме, в 12 ч. започва конференция на бившата управляваща партия, на която ще се избира новото-старо ръководство, макар надеждите на важните партийци да са да се случи пълна промяна по върха в ГЕРБ.

Много висши членове, които сега се кълнат във вярност на Бойко, всъщност силно се надяват Борисов да бъде арестуван, пенсиониран или просто отстранен, не скриха източниците на Narod.bg.

Според официалната информация дневният ред на шайката включва персонални и структурни промени в партията – избор на председател, заместник-председатели и нови членове на Изпълнителната и Контролната комисии.

По устав предварителни номинации за председателския пост не се правят, като процедурата предвижда това да става по време на събранието. Подобен сценарий обаче не се очаква и активът на ГЕРБ гарантирано ще преизбере своя лидер.

Реклама

Последно най-висшият форум на партията се проведе през май миналата година, когато бяха избрани новите заместници на Борисов – Томислав Дончев и Даниел Митов, като предишните – кметовете на София и на Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов – останаха в партийното ръководство като членове на изпълнителната комисия.

Очаква се Дончев и Митов да запазят постовете си. По информация на БНР ще има единствено промени в състава на Изпълнителната и Контролната комисии.

Очаква се Бойко Борисов да представи своя анализ на актуалната политическа обстановка и да отправи своите послания към структурите на партията.

В Националното събрание на ГЕРБ ще участват близо 1100 делегати и гости от цялата страна, депутати, евродепутати и представители на местната власт.

Форумът започна в „Интерекспо център“ в столицата от 12 часа.

4 Коментара
 1. Мариана казва

  Жалко, че отявлен спекулат като Корнелия Нинова се заема точно със спекула, крокодилченца, а евтини спекуланти като вас могат да осмърдяват ежеднено и без това смърдящата обстановка!

 2. Мариана казва

  Герб са шизоидна алтернатива на всяка групировка, стремяща се да узурпира ….. каквото може!

 3. ИСТИНАТА казва

  Е, как да се МАХНЕ „Другарят“ Борисов, след като НЕ са ДАДЕНИ ОТГОВОРИ на:КЪДЕ е НОЩНОТО ШКАФЧЕ?, КОЯ е Мати Хари?, На КОГО е гласът от ЗАПИСИТЕ? ИСТИНАТА за Барселона?,………………….. и т. н.,………….., и т. н.,……………., КЪДЕ са МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“ по време на „управлението“ им?! КЪДЕ са ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.., „другари-господа“ от ОПГ „герб“???? Къде са?!

 4. Шопето Буци казва

  Най-големият @диот от шайката е редно да им е главатар!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.