Само в Narod.bg! Натали е бясна: ББ закова депутатка от ГЕРБ с чанта „Диор” за 10 бона и парцалки „Гучи” (ЧАТ + СНИМКИ)

2 12 242

Мата Хари №1 в момента – палавата Натали, е бясна от поредното любовно завоевание на престарелия ѝ чичко Паричко – ББ.

Убийствен чат, предоставен ексклузивно на Narod.bg, разкри, че буквално от няколко седмици Шугър деди има нова бройка в леглото – варненската депутатка от ГЕРБ Славена Точева.

Брюнетката е съпруга на наркотрафикат! Мъжът ѝ, от когото има дете, е международен пласьор на наркотици.

Мутренската съпруга Славена Точева е…депутат от ГЕРБ

Преди няколко години бил заловен с голямо количество дрога и изпратен в испански затвор, където и в момента излежава 11-годишна присъда.

За да не стои „самотна”, златотърсачката първоначално се уреди да стане депутат от ГЕРБ покрай сенчестия бизнесмен Даниел Славов – митичния трафикант, познат повече като Дидо Дънката.

Реклама

Ето я поредната Мата Хари в спалнята на Шугър деди

Върхът на „кариерата ѝ” настъпил наскоро, след като Славена Точева се добрала до заветната спалня на ББ. Поне това се разбира от чата между Натали и нейна близка дружка.

От онлайн разговора става ясно, че блондинката е побесняла от нерви, че поредната хитруша се опитва да ѝ измъкне богатия дедо изпод носа. „Ако е верно, ще я размажа”, заканва се лютата тв аматьорка.

Вместо да я успокои, приятелката ѝ налива масло в огъня с уточнението, че Славена вече е намазала чантички „Диор” по 10 000 лева и парцалки „Гучи”.

На което изнервената Натали отвръща безцеремонно: „Тя е като мумия и е тъпа. И е раждала от неква мутра”…

Резилът е пълен, Шугър деди пак стана за смях, дали някой ще провери откъде са парите за чантички по 10 бона за новата метреса, ако се направим на идиоти и повярваме, че пачките в чекмеджето са постановка, риторично пита източникът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Со керез казва

    Къде е тук новината? Българките, пардон, ашладисаните ромки, като чуят, че някой дядо плаща добре за секс услуги, му налитат като пеперуди на прясно кравешко лайно, цъфнало в пролетна ливада.

  2. Мариана казва

    Нови разкрития отбелязват, че Тракийското златно съкровище било препродадено на роми от ямболските махали. Вследствие на това, депутатите на Герб развили остра хронична алчност и налитат на съкровища като пенсионер на кисело зеле!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.