Бойко е наглец №1, изсипа нова порция лъжи (забрави пачките, кюлчета и резила с Мата Хари) + ВИДЕО

11 3 155

Бойко отново демонстрира, че е наглец №1 в републиката. За пореден път Баце изсипа лъжи на килограм, този път при среща с колхозници във Враца.

Грабят ви, както не са ви грабили по османско робство. Това обяви по адрес на управляващите изпадналият в немилост лидер на престъпната шайка ГЕРБ при срещата си с фермерите.

Гербопитеците са в лошо настроение, показа видеото от Враца

„Каква е тая правова държава, в която устна заповед на министъра спира износ?“, изцепи се нашият Пинокио (вероятно по повод информацията, че е спрян износът на зърно, която опорка правителството вече опроверга).

Реклама

По думите на бившия премиер, когато ГЕРБ е управлявала не е бил спрян нито един еврофонд и нито едно евро не е било похарчено не на място.

Пропусна да припомни пачките по 500 евро и кюлчетата злато в чекмеджето, да обясни откъде са отклонени и защо мястото им е именно в неговото шкафче до спалнята, на която мъчи своя харем от Мата Хари.

„Сега са нула програми, няма и План за възстановяване“, продължи с лъжите на едро Борисов.

Лидерът на бандитската партия коментира „между другото” и темата за евентуалното присъствие на чужди самолети у нас: „И сега са взели решение, както и за самолетите, но те не говорят на пресконференциите, защото любезните журналисти не ги и питат, защото забранено е да се питат такива работи, как ще идват чужди самолети в България и ти да питаш, това е лоша култура, аз излязох и казах – да дойдат и си поех политическата отговорност пред партията защо заемам такава позиция – те го правят всичко тихомълком”, злобее Борисов.

Видеото ТУК

11 Коментара
 1. Со керез казва

  До КОГА този дърт ромски криминал ще се разхожда на свобода?

 2. сър Джон казва

  Дебелия реве кат ранена карпатска мечка .Гняв и омраза сипе с-у сегашните управници че са му взели копанката с лапаница от кочто крадеше бетер турски башибозук 12 год

 3. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“ Борисов, а ПОМНИТЕ ли, „……………., ТИХО! Тихо, за да не ни ЧУЯТ от Европа“?! Защото НИЕ ПОМНИМ и НЯМА да ЗАБРАВИМ!!!

 4. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

  лети,лети гутлабане мой

 5. Мариана казва

  Имате лоша хигиена на устата всички в този малоумен сайт. Както и дълбоки и необратикми мозъчни увреждания!

 6. Мариана казва

  Кат’ приключите с раздаването на проститутки легално, като доверени курви, може и да откриете Америка. Като цяло държава, пъла с курви не струва много. Още по- малко в осрани отношения с Русия!!!

 7. Мариана Балъкчиева казва

  Кат’ приключите с раздаването на проститутки легално, като доверени курви, може и да откриете Америка. Като цяло държава, пъла с курви не струва много. Още по- малко в осрани отношения с Русия!!!

 8. Тиква Банкянкска казва

  Тиквата се опитва да бъде забелязван напоследък , все по-малко се отразяват в медиите глупостите му , което е сигурен знак , че вече е бракуван от статуквото . Тиквун е политически отпадък , като Царя , Костов , Пешо Коня и т.н. крадлива сволоч.

 9. Мариана казва

  Миниатюри в кюлчета, курви и некадърна сволоч: като цяло доста некадърна, взаимнозависима и висококорумпирана!!! Смехотворни понятия за патриотизъм – топла кухня с помощи за освирепелите.

 10. Затвор за тиквата казва

  Какво да се очаква от един шизофреник! Стига сте му обръщали внимание на този психично болен примат. Гешев остава за сега и това дава сили на проста. На ход са психиатрите!

 11. !!! казва

  Марианче, май ти си от елитните курви.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.