ББ мята пачки: Натали гушна диамантено колие за 8-и март (СКАНДАЛЕН ЧАТ)

3 4 977

ББ отново показа, че за най-близките си Мата Хари не жали пачки от чекмеджето.

Само преди дни, навръх 8-и март, актуалната метреса на БиБи Кинг – Натали, е получила супер скъп подарък от възстаричкия си любовник – диамантено колие, разкри отлично информиран източник на Narod.bg.

Реклама

Като доказателство информаторът ни приложи и чат между палавата газелка и нейна приятелка. От размяната на клюки стана ясно, че на женския празник ББ е бил в компанията на младото си гадже с шарещи очи.

Така разбрахме, че освен стандартния букет от червени рози, символ на силните чувства на станалия за резил Шугър деди, паралията се изръсил и за колие с диаманти, любим атрибут на всяка уважаваща себе си златотърсачка, омотала в мрежите си одъртял чичко Паричко.

От чата научихме и друга бомбастична новина – Натали е дълбоко притеснена от нова кокетка в харема на Бибитко, която се оказа настоящ депутат от бившата управляваща партия ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ само в Narod.bg името на най-новото любовно завоевание на Шугър деди и с какви подаръци е успял да вкара депутатката в своята светая светих – спалнята

3 Коментара
 1. Airborne казва

  Това е нищо Дебелия от Банкя е купил ХОТЕЛ в центъра на испанската столица МАДРИД на Свинетка Пвалова за 30 МИЛИОНА ЕВРА като компенсация че НЕ и направил чаве -дете като на Борислава както искала Свинетка бонус Дебелия мутро крадлив мафиот уредил едричката си метреса с високо платен пост в Международна банка
  Свинетка била влюбена в МОЛовете на Мардид където харчела огромни суми в ЕВРА за обувки тоалети предимно поръчка от любимата и марка “Punto Roma“.
  Свинетка се превърнала в най-честия пътник на полетите София-Мадрид на Бългериан еър ,и дори си позволявала НАГЛОСТТА да влиза в пилотската кабина и да се прави на 1ПИЛОТ в разрез с всички норми и правила за безопасност на полетите.Но нали била една от метресите на Дебелия и за нея НЕ ВАЖЕЛИ правилата нищо че може да паркира самолета с носа надолу с 200 души на средата на Средиземно море

 2. Я казва

  СЛАВЕНА ли е новата му курва ?

 3. Со керез казва

  Оттатък ми е за дъртия цигански папалюга и неговите пачаври. От къде са мангизите за курвите?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.