Само в Narod.bg: Акция „Петрол” на ГЕРБ срещу властта стартира от бензиностанции на Маджо

1 4 839

Мутренска завера стои зад акция „Петрол” на ГЕРБ, насочена срещу стабилността на правителството, научи Narod.bg от свой източник в спецслужбите.

Оказа се, че първите снимки на опашки по бензиностанциите, които бяха разпространени в социалните мрежи от младежката организация на бандата ГЕРБ, са застени в обекти под контрола на Младен Михалев – Маджо.

Връзката му с бившия премиер не е тайна за никого – в началото на „демокрацията” Бойко Борисов е бил охранител и шофьор на боса от СИК.

Очевидно връзката между двамата продължава и в наше време, след като изплашени от опорката на гербопитеците за скок на горивата хиляди в цялата страна се наредиха на опашка пред бензиностанции, за да напълнят резервоара.

До паниката, която граничи със саботаж, се стигна заради спонсорирани публикации на „Младежи – ГЕРБ” във фейсбук, на които се виждат колони с автомобили, чакащи да се доберат до заветната колонка.

„Малка подробност” е, че бензиностанциите се оказаха от икономическия обръч на Маджо.

„Акцията на „Младежи – ГЕРБ“ със споделянето на снимки и спонсорирането им в социалните мрежи е близко до саботаж. Това е доста безотговорно поведение в етап, в който обществото се намира в страх от потенциална война.

Това беше една доста дирижирана акция. Никъде нямаше недостиг на горива. Нямаше и повишение на цените, освен на две бензиностанции, използване на тези снимки“.

Реклама

Това коментира в неделя пред БНР председателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров по повод създадената от ГЕРБ паника в навечерието на 3 март.

Управляващата коалиция е стабилна, заяви Андрей Гюров и уточни:

„Ние сме коалиция от четири партии, които имат много различни виждания в различни сфери от управлението, но досега показваме, че по важните въпроси успяваме да постигнем съгласие и да вземем правилните решения, отговарящи на националния интерес“.

Гюров подчерта, че правителството работи по план за подсигуряване на ресурс от горива за страната, предвид войната в Украйна, която е била обсъждана като възможно най-тежкия сценарий:

„Имаме подсигурени доставки с танкери на базата на „Лукойл“, там мощностите се пренастройват да работят с неруски петрол. Освен това работим по изграждането на връзката с Гърция и осигуряване през други две точки на допълнителни доставки на газ, ако това е необходимо.

Също и подсигуряване на достатъчно жито, за да нямаме проблем с изхранването през следващите месеци“.

По думите му бюджетната рамка е стабилна:

„Имаме една доста солидна фискална позиция – ниско ниво на дълг и размер на бюджетен дефицит – това ни създава допълнителни буфери, които да ни помагат да поемем допълнителни разходи, които могат да се реализират в сегашната обстановка“.

Той изтъкна, че в Бюджет 2022 са отделени допълнително средства, които да могат да бъдат пренасочвани за хуманитарната криза, предвидени са и средства за подпомагане на украинските бежанци, които идват в България. 

„Направихме необходимите стъпки, за да говори правителството на един глас по отношение на политиката ни относно Украйна, със смяната на министър Стефан Янев“, каза още председателят на ПГ на „Продължаваме промяната“.

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    Добре де, тези са на Манджо, а ДЪРЖАВНИТЕ бензиностанции „Петрол“, КЪДЕ са?, На КОГО са? ЗАЩО????????????????????????!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.