ГЕРБ е терористична партия! Хората на Бойко плашат с 12 „гръмнали банки“

5 5 983

Най-новата опорка на ГЕРБ в стремежа ѝ да бутне правителството, за да се върне Баца, превърна крадливата му шайка в терористична партия! Хунтата вече не подбира средствата, за да постигне мечтата на Бойко да седне отново в премиерското кресло – последната партенка на ГЕРБ е, че може да „гръмнат 12 банки“.

Подвизаващият се като „журналист“ Владимир Зарков лансира опорката на ГЕРБ за „гръмнали банки“

Това е чиста проба тероризъм и всяване на паника, което е престъпление и се наказва от закона.

Ето какво казва чл. 252 от Наказателния кодекс:

Реклама

Чл. 252 а. (1) Който разпространява заблуждаваща или невярна информация или други сведения за банка или финансова институция, които могат да доведат до всяване на паника в населението, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години.

(2) Когато с дейността по ал. 1 са причинени другиму значителни вреди или са получени значителни неправомерни доходи, наказанието е лишаване от свобода от пет до десет години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева.

Въпреки това платени коментатори и „граждански активисти“ надуват тръбата за предстоящи фалити. По данни на Narod.bg подклаждането на финансовата паника вече дава ефект – в последните дни се наблюдава повишено теглене на авоари в големите банки.

Време е правителството да си влезе в ролята и да арестува и прати на съд провокаторите, които не подбират методите да рушат стабилността на кабинета във време на военен конфликт на няколкостотин километра от България с публикации в медиите от обръча на ГЕРБ.

5 Коментара
 1. пкп казва

  тоз някой явно го ебал и сега всичко му е криво ,завалията

 2. леля Вуна казва

  синко ,може да изгориш геройски но да не ти пука без това няма файда от теб

 3. Со керез казва

  Ами, има дисфункция на тироида и психически проблеми. Да си взема хапчетата редовно щот бай макак не прощава.

 4. Орлин Симеонов казва

  Къде е прокуратурата ? Защо не се самосезира при извършване на престъпление ?

 5. майната казва

  Война е ! Водата е мътна ! Сега е момента всички лайна да изплуват и да осмърдят положението ! Дерзайте, с Буци напред !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.