След партенката с горивата: Мафията ГЕРБ готви саботажи в енергетиката и транспорта!

10 2 201

„Не се поддавайте на манипулациите на мафията! Още в началото на годината БОЕЦ предупредихме за този сценарий, че през спекула на цените на горива, храни, включително и дървата за огрев, мафията ще се опита да свали новото правителство.

Целта е да запазят Гешев, който им осигурява безнаказаност за извършените престъпления и да си върнат достъпа до обществен ресурс за източване и контрола върху важни структури“, това написаха от гражданското движение БОЕЦ на страница си във фейсбук.

„Мафията продължава да контролира важни сектори и ведомства – прокуратура, ДАНС, КПКОНПИ и много от така наречените „независими органи и регулатори” – КФН, КЗК, БНБ и т.н.

Мафията има контрол и върху всички монополи – енергийна мафията, дървена мафията, земеделска мафията (зърнарти, пилета и т.н.).

Борисов знае как се губи власт през цените на тока и горивата, които се отразяват на всички други цени. Знае как се манипулира обществото, защото с лъжи и манипулации крепеше своята власт повече от десетилетие.

Мафията все още контролира и така наречените „национални медии и телевизии”. Дори Кошлуков продължава да е на своят пост въпреки внесеният от БОЕЦ до Парламента сигнал за документна измама“, допълват от БОЕЦ.

„Новото правителство е слабо. В него има много пробойни, като БСП например и не само. Но то дойде на власт със заявката за борба с корупцията, съдебна реформа и отстраняването на Гешев. Позволиха да бъдат вкарани в капани и пожари по различни теми и забравиха своите приоритети.

Позволиха Гешев да се направи на „борец срещу руските шпиони”, което е абсурдно. Гешев, преди него Цацаров и чрез тях цялата прокуратура са марионетки на българската мафията свързана и контролирана от Кремъл.

Новото правителство направи повече грешки, отколкото свършена работа, но то все пак е пречка за мафията и ограничава нейната власт.

Реклама

Мафията иска сваляне на правителство, за да хвърли страната в хаос и анархия, а това е тяхната хранителна среда. Това правителство ще си замине, когато гражданите се убедим, че е неспособно да изпълни своите задачи и ангажименти. Или ще остане, ако действа за постигане на целите заявени, като общи с гражданите. Ние ще решим това, а не наглите“, пишат от гражданското движение.

„Войната в Украйна активира и допълнителни хибридни фронтове. Мафията на Борисов, Пеевски, Доган, Златев, Гешев и Цацаров е същата, която единствена в Европа отказа да експулсира руски дипломати след случая „Скрипал”, същата, която подари три милиарда на Путин през Турски поток и същата, която не видя следите на „Новичок” в нашата страна.

Сега мафията използва войната в Украйна и кризата във всичките и измерения, за да вкара паника, разделение и напрежение. Да провокира и организира протести и провокации за сваляне на правителството. Това е пагубно за България“, казват още от БОЕЦ.

„Истерията и спекулата с цените на горивата от вчера не е случайна и е част от този сценарий. Следват саботажи в енергетиката, транспорта и т.н. И това е само началото.

Сега Кирил Петков трябва да излезе от фейсбук и да вкара държавните органи в ЛУКОЙЛ и руските анклави в Росенец. Държавата да наложи незабавен контрол върху газовите и петролни производства, складове и инфраструктура, която е почти 100% под руска зависимост.

Въпреки войната в Украйна, Кирил Петков трябва да се сети и за битките в България, като най-важната от тях е отстраняването на Гешев – пазителя на мафията.

Солидарността с Украйна и противодействието на кремълската инвазия трябва да върви успоредно с нетърпимостта към мафията и неутрализирането на нейните марионетки.

Сигналите и разкритията на БОЕЦ, които остават игнорирани и блокирани по неясни причини трябва незабавно да бъдат разгледани и институциите да се задействат.

И още нещо – Кирил Петков трябва да извърши нужните смени в ДАНС, МВР, разузнаване и останалите служби, за да отстрани марионетките на мафията в тях и наложи държавен контрол върху тези служби. Не е достатъчно само да сложиш министър, или директор, нужна е дълбоко прочистване. Не ги ли махне той, те ще го махнат него дори преди Гешев“, допълват от БОЕЦ.

„БОЕЦ призоваваме българските граждани да не се поддават на манипулации и спекула! Да не се поддават на хибридки и дезинформация. Злото стои в мрака, дебне и действа. Гражданите сме силата, която може да се пребори със злото“, приканват от гражданското движение.

10 Коментара
 1. Guérie Ivanova казва

  Всяка държава има мафия.12 г. У нас мафията си има държава с Борисов ГЕРБ, ДПС Доган Пеевски.Няма правосъдие в правова страна.Има кражби, корупция.Източват със схемите на Борисов и модела на Доган, Пеевски с обръчите от фирми милиарди от бюджета. С Цацаров,Гешев.Във всички служби има още наследени калинки от ГЕРБ и неспособни полицаи в служби ДАНС в МВР.Рашков. Подслушват отдавна всички,които говорят и пишат истината.Мен, граждани, журналисти, министри в служебното правителство на Радев.И в новото правителство със СРС- та. Държавни институции и президенството.Те са неудобни на Борисов. Кражбите и корупцията са най-големите престъпления на века в икономиката, енергетиката, строителството на АПИ Магистрали с Хемус.С фалита на КТБ.Ако Гешев и Цацаров искаха да обвиняват и разследват.Трябваше първо да започнат с Борисов,ПеевскиGuérie Ivanova

 2. Guérie Ivanova казва

  Всяка държава има мафия.12 г. У нас мафията си има държава с Борисов ГЕРБ, ДПС Доган Пеевски.Няма правосъдие в правова страна.Има кражби, корупция.Източват със схемите на Борисов и модела на Доган, Пеевски с обръчите от фирми милиарди от бюджета. С Цацаров,Гешев.Във всички служби има още наследени калинки от ГЕРБ и неспособни полицаи в служби ДАНС в МВР.Рашков. Подслушват отдавна всички,които говорят и пишат истината.Мен, граждани, журналисти, министри в служебното правителство на Радев.И в новото правителство със СРС- та. Държавни институции и президенството.Те са неудобни на Борисов. Кражбите и корупцията са най-големите престъпления на века в икономиката, енергетиката, строителството на АПИ Магистрали с Хемус.С фалита на КТБ.Ако Гешев и Цацаров искаха да обвиняват и разследват.Трябваше първо да започнат с Борисов,Пеевски,Доган и себеподобните на Борисов са мафията.

 3. Guérie Ivanova казва

  Иво Мирчев: Това, че някой харесва Болшой театър, не значи, че трябва да харесва театъра на военните действия на Русия в Украйна.НС прие Декларация и осъждаме военното нахлуване на Русия в Украйна.ГЕРБ,ДПС,Възраждане не бяха в парламента да гласуват.Днес на 24.02 вдигна на протест и в социалните мрежи на различни руски тролове, медии.Защитниците си от Триадата Възраждане,ГЕРБ,ДПС.Намериха благодатна почва у нас с най-новата Партия на русофилите за свободните руснаци финансирани от Русия.Конкуренти са с Путин на страните в ЕС и НАТО.Призрака на Комунизма броди в Европа още по време на Ленин с болшевиките и ГРУ.На Сталин с комунистите КПСС и КГБ.С Путин с КГБ,ФСБ и бойците от спецчастите и партия Единна Русия са борци за капитализма.Опасни са мира в света.Има тролски фабрики, които се занимават само с това.Пропагандата им е един от големите проблеми не само у нас. Точка втора се оказа най-проблематична – тя касае потенциалните санкции, които да се наложат на Руската федерация

 4. Guérie Ivanova казва

  Методи Андреев.От 24.02.в сайтовете, може да се четат новини за Украйна и Русия.Не може да се коментира.Депутати от ГЕРБ,ДПС,Възраждане с новите русофили организираха на 23.02 в Деня на армията на Русия, провокациите на протеста в София пред паметника на Съветската армия.В Пловдив пред паметника на Альоша.Има тролски фабрики във Фейсбук с наблюдаващи прокурор.С ПИК провокатурата на Недялко с Каскета Гешев и Цацаров с КОНПИ за фалшиви новини.Занимават се да наблюдават и подслушват всички, които са против Борисов.Пропагандата им е един от големите проблеми не само у нас.Кирил Петков.Край с политическите назначения. Уволняваме Пламен Георгиев Пацо Терасата консул във Валенсия.Румяна Бъчварова министър на МВР.Има диплома от СУ по социология,Връзки с обществеността.Беше секретарката на Борисов.Сега е посланик в Израел.Имаме 19 генерални пълномощници и 9 консули.Всичките дипломати и консули са без стаж за дипломати и заслуги.Не знаят поне 3 чужди езика.Говорят ни с дилаекти на шопски, като Борисов от Банкя,а не на литературен български език.Обижда с лъжите си и интригите всеки, който е по-умен и способен.Аз съм прост и вие сте прости толупи като мен.Затова се разбираме

 5. Guérie Ivanova казва

  Имаме ново Сдружение на русофилите в България.Участваха на протеста с Възраждане.Викаха Алооо миротворците от страните в ЕС с НАТО защо мълчахте,когато избивахте децата на Донбас в Украйна Русия и Путин ви говореха за спазване на мирните договори.Обвинявате Путин, че той нарушава Минските споразумения..В София се проведе конференция За свободна Русия.Искат да се регистрират като социално движение на Свободните руснаци в България.Координатор е Генадий Гудков бивш депутат от Държавната дума с Единство за Русия. В компания с Росен Плевнелиев и Даниел Митов.Борисов е с нас.Искаше да дойде, но отиде в Разград в клуба на ГЕРБ.Целта на движението е да обяснят гледната точка на свободните руснаци. С пропаганда по света от България като член на ЕС и НАТО. Правят се на жертви от режима на Путин.Такива с мафията у нас има много.Само те ни липсваха.Генадий Гудков и сина му Дмитрий са агенти под прикритие на Путин, играят ролята на опозиционери. Намериха почва у нас.

 6. Guérie Ivanova казва

  Иво Мирчев.Петков намери заместник на гл.прокурор Гешев.Иван Демерджиев беше правосъден министър в служебното правителство на премиера Янев.С премиера Петков отПродължаваме промяната е най-добър на поста за главен прокурор. Служебните министри в кабинета на Радев започнахме с доказателствата.Демерджиев и Рашков са едни от най-големите критици на Гешев,Борисов и сие.Заяви по БТВ. Има над 15 сигнала достатъчни са да бъде предсрочно уволнен.Това ще стане факт след няколко дни.Забавяха с Цацаров умишлено обвиненията.Криеха доказателства за Борисов, Доган, Пеевски.Има доказателства на пострадалите от беззаконието на Гешев,Цацаров,Борисов и сие.Говорих с Кьовеши по телефона.Тя ми каза да изпратя доказателствата за корумпирани политици за пране на пари,укриване на доказателства за доходи, имоти и власт със служебно влияние.Да се потърси отговорност и за унищожаване на документи по делото КТБ,Булгартабак и др.Документите са унищожени лично от Гешев близо до вилата му.Има очевидци.

 7. Guérie Ivanova казва

  На 24.02 т.г. Варненци излязоха на протест срещу руската атака в Украйна. Пред Генералното Консулство на Руската Федерация във Варна срещу руската агресия в Украйна.Възмущението си срещу нахлуването на Русия в Донбаския район в Украйна и нанесените въздушни удари от страна на Русия върху обекти в цяла Украйна.Поддържаме независимостта на Украйна. Пожелаваме им да устоят на тази война. Консула на Русия във Варна да не се крие като мишка в капан и на умряла лисица и да излезе и разговаря с нас.Знае, че Путин злоупотреби с властта и трябва да отиде в Международния съд в Хага и Европейския съд в Страсбург.

 8. АДВОКАТ казва

  Любопитен факт е, че всички оплакват и заклеймяват следствието Украйна, но не тизразяват позиция за причината – притисканата от запада и НАТО Русия. Някаква „необяснима“ амнезия е обхванала западняците и техните проксита в БГ за толерираната корупция в Украйна (в която се включи и сина на сегашния президент на САЩ), за гражданската война там подклаждана от проамерикански режими (Порошенко и Зеленски), за жертвите в ДНР и ЛНР 8 години преди намесата на Русия, издевателството на украинският режим над населението на Крим – спряната вода и други факти от предшестващия войната период. Американски, английски, канадски и други военни инструктори, оръжия, подготовка на летища и други военни съоръжения на територията на тази страна, която не членува в НАТО, въпреки предупрежденията от пряко заплашената страна. Русия призна независима Украйна, но не е разполагала на нейна територия оръжия, които биха били реална заплаха за запада. Американците съзнателно отвориха кутията на Пандора с преврата 2014г. и последващите си действия. Но не коментират своята реакция през 1962г. когато изправиха света на ръба на атомна война заради руските (съветски) ракети, които независима и суверенна Куба е поискала, приеха ги като реална заплаха. Което сега отричат на Русия. И над тези факти трябва да се замислят нашите пишман европейци и американофилски проксита, преди да повтарят като папагали спуснати от господарите им „истини“ за нещастната Украйна. Те плачат за територията, която е удобна площадка към исток, а не за украинския народ.

 9. […] След партенката с горивата: Мафията ГЕРБ готви саботаж… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.