Путин изперкал от анаболи? (Разкрития за диктатора)

5 3 594

Какво се случва в главата на диктатора Владимир Путин, който изправи света на прага на Трета световна война с нареждането си за привеждане на руския ядрен арсенал в пълна бойна готовност? Този въпрос си задават стотици милиони по целия свят, а очаквано с най-интересните теории се отличиха британските таблоиди. Те единодушно твърдят, че Путин очевидно има задълбочаващи се психически проблеми.

Според в. „Дейли мейл” изолацията е разпалила параноята на Владимир Путин и буквално го е принудила да се задушава в собствените си страхове. Според различни източници руският президент имал контакти само с най-близкия си кръг помощници по време на пандемията. Но дори и тези хора били тествани за зараза ежедневно, а в някои случаи дори трябвало да се изолират за 2 седмици преди срещата им лице в лице с лидера.


Слуховете около здравето на руския президент се въртят от години, като многократно се предполагаше, че той има онкологичен проблем или страда от напредващ Паркинсон. Последно се твърдеше, че приз зимата е прекарал тежък Ковид-19, от който получил „мозъчна мъгла”.
Невропсихолог дори твърди, че изолацията при пандемията съвсем е откъснала Владимир Путин от реалността. Според професор Иън Робъртсън президентът на Русия най-вероятно страда от тежък психологически синдром. Ученият е убеден, че състоянието на стопанина на Кремъл не му позволява да преценява правилно риска от своите действия, пише „Мейл он сънди”.


Особено интригуваща е теорията на в. „Сън”, според който Владимир Владимирович тотално е превъртял от постоянна и дългогодишна злоупотреба с анаболи. Бившият британски външен министър Лорд Оуен, който е доктор по професия, заяви пред изданието: „Вижте това неестествено подпухнало и разкривено лице. Това обаче не е ботокс, както се смяташе до сега. Този човек или приема анаболи за да трупа мускулна маса, или е на лечение със стероиди. И в двата случая мозъкът му може да е пострадал и да се стигне до изблици на неконтролируема агресия.”
На този фон Владимир Путин разпореди на Министерството на отбраната да преведе силите за възпиране, включващи ядрения арсенал, в специален режим на бойно дежурство. Това означава най-високата форма на готовност в мирно и военно време за изпълнение на бойни задачи от особена държавна важност за защита и отбрана на границите и интересите.
Мотивът за решението е, че Западът не само предприемал неприятелски стъпки в икономиката, но и най-високопоставените служители на НАТО правели агресивни изявления срещу Русия.


Скри в бункер любовницата си Кабаева

Владимир Путин е скрил членовете на семейството си в подземен град в Сибир, твърди руски професор, цитиран от западни издания. Политологът Валери Соловей разкрива, че става въпрос за луксозен бункер в планината Алтай, който прилича на подземен град и е проектиран за случаи на ядрена война. По думите на Соловей, фамилията на диктатора е била евакуирана в бункера още в петък, 25 февруари, само ден след изненадващото нападение на Украйна.
Той не уточнява за кои хора от близкия кръг на руския лидер става въпрос, но вероятно визира бившата гимнастичка Алина Кабаева, за която от години упорито се говори, че е неговата половинка и дори му е родила дете.

Реклама

Диктаторът ходи на токчета кремълският самодържец има комплекси от ниския си ръст

С помощта на специални обувки Владимир Путин се бори с един от големите си комплекси – ръста си на джудже в сравнение с другите световни лидери. Че окупаторът на Украйна не е сред високите президенти, се вижда отдалеч, но пък явно много му се иска да бъде наравно с височината на другите държавни лидери.

Това е особено забележимо по време на различни официални събития, където Путин стои рамо до рамо със световните политици. И въпреки че е известно, че той е по-скоро дребосък, на снимките от големи форуми почти не се забелязва, че той е далеч от ръста на колегите си.
В малкото останали свободни руски медии от години битува версията, че господарят от Червения площад избива комплекса си за височина, като носи обувки с вътрешни вложки, които му помагат да е „по-извисен”.


Първото, което прави впечатление при неговите изяви, са колебанията във височината му. На едни снимки той е по-нисък, на други изглежда по-висок, специално от Еманюел Макрон. И причината за това не е оптична илюзия, а точно  повдигащите обувки на диктатора от Москва. На някои снимки ту левият, ту десният крак на президента са в неестествена позиция, сякаш са счупени или отделени от обувката. Дори има снимки с перфектен прав ъгъл при петата. Разбира се, не може и дума да става за недодялан фотошоп.


Стандартните повдигащи обувки имат скрит ръб, който добавя няколко сантимитра към височината. Явно в случая те не са достатъчни. Привържениците на конспиративна теория считат, че  Путин ходи едва ли не на високи токчета, като използва обувки, в които това е изкусно замаскирано, включително и с дължината на панталоните. Оттук обаче идва и специфичната му походка на балерина.


Според други вътре в обувките на руския президент има специална пружина, която регулира растежа му, но пък прави леко смешна превзетата му самоуверена походка. Разбира се, повдигащите обувки на Путин поне външно не се различават от обикновените. При това, както признават ценители, чепиците му са висококачествена изработка от най-скъпа кожа.

Източник: в. „Уикенд“

5 Коментара
 1. !!! казва

  Къде бяха некадърните драскачи от. „Уикенд“, когато американците бомбардираха съседна Сърбия с обеднен уран? Какво дращеха тогава? Май обясняваха, колко демократични са бомбардировките с обеднен уран.

 2. Локо Сф. от 1956 казва

  Преди време се говореше и за Севернокорейския президент, че е тежко болен, с месеци го е нямало и то няколко пъти. Но, човека си е жив и здрав за жалост на враговете си. Та и с Путин.

 3. Lucid & Ferrous казва

  Пълни глупости. Първо това не е Путин 1. Путин 1 беше опериран за рак на гръбначния стълб в Германия и почина 2007. Това го каза и Путина. За това се „разведе“ защото не искаше да живее с друг човек, Путин 2. Путин 2 го взривиха укитата в колата му, заедно с шофьора, задкулисието каза, че не е бил в колата.
  Това е Путин 3, поне официално. Със съвременната пластична хирургия един двойник винаги може да бъде докаран до оригинала. Ако няма сини очи, има сини контактни лещи. Едно нещо обаче не може да се оперира – черепа. Путин 1 е с издължен череп, този е с кръгъл и с по-силно изразени скули. Гласът на Путин 1 е джафкащ, този говори тихо и спокойно. Путин 1 владееше свободно немски защото дълго е живял в Германия. На среща с Меркел, има видео, този Путин се опита да говори на немски – Меркел се обърна настрани за да не се разсмее защото немския на този Путин е като на петокласник. Путин извика преводач. Чужд език, особено практикуван толкова дълго, не може лесно да се забрави.

 4. Lucid & Ferrous казва

  Освен това, този Путин ВИДИМО не е на 70г. На този Путин рашките му викат „одмурта“. Одмуртите са будисти, този Путин не го виждаме много-много да се снима из черквите. Не случайно избра Шойгу за военен министър, също одмурт. Одмуртите са тюркски народ, от групата на финландците.
  Кабаева-Бабаева със сигурност е материално осигурена, но синът и не е от този Путин.
  След поне двама Путиновци в отвъдното, нормално и тимът му да го скрие в бункер – имаше опит за атентат и срещу този Путин. Ден след като се покри убиха наследника, който си беше определил.

 5. Лагера! казва

  Ммда.ааа … Не си си пил хаповете…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.